Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 alet çantasına (tabi benim sığabileceğim bir büyüklükte ) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 cin aliye çevirmek geldi içimden Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 kardaş ne olmak istersen söle bakem elimde bir fırısat varkiken seni neye çevirem Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 kendisinden kelime türetilemeyen bi heceye. yanlıs kalsın da kendi başına görsün bakalım o zaman Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 mürekkep balıgına(kalamara) mürekkebinden faydalanalım diye Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Pc ye çewirdim seni canımı sıkarsan formatlarım haberin olsun Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 sana ceza seni birşeye çevirmicem.ömür boyu öyle kal emiii Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 sana ceza seni birşeye çevirmicem.ömür boyu öyle kal emiii böle cezaya can kurban ben halimden çok memnunum he hee Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 şirinlerin şirinesine çevirirdim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 şirinlerin şirinesine çevirirdim buna gerek yok kii ben seni gözlüklü şirine çevireyim mi Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 mümkünse usta şirin olabilir mi kraliçeye Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 mümkünse usta şirin olabilir mi kraliçeye şuna bakın ya yaşlandırdı beni neyse hadi olsun bakalım usta şirin yaptım seni Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 teşekkürler bun karşılıksız bırakamam onun için seni çok güzel bir pastaya çeireim ama neli olsun onu da sen söyle Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 teşekkürler bun karşılıksız bırakamam onun için seni çok güzel bir pastaya çeireim ama neli olsun onu da sen söyle çilekli olsunn Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 seni böyle bir çilekli pataya çeviriyorum o zaman Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 mmmmmmmmm çok güzel görünüyorummmm herzamanki gibi Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 evet gerçekten tadından parmaklarımı ısıyorum inan Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 evet gerçekten tadından parmaklarımı ısıyorum inan ben sana pastama göz kulak ol kimse yemesin demedim mi Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 iyi de bizimki de nefis yani nasıl dayanacağız kolay mı yenisi alırız olmaz mı yani Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.