Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl manikürde lazımmı hanfendü, padikürde kampanyamız var, uzat ayaklarını şöyle yok korkma suya bişey katmadım,
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl yok canım şu dolapta siyanür vardı, çaktırmadan sen onu dök, o daha kalıcı
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl ya o kadar kibarki insan kıyamıyor, o yüzden ben seni olduğun gibi bırakıyorum sevgili ipek arkadaşım
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl bi film vardı şimdi aklıma geldi annesiyle kızının ruhları yer değiştiriyordu büyücü olsam ablamı nisaya çevirirdim
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl anam, ne diyorsun, dimek şimdi ben 10 yaşındamıyım, iyi madem hayata yeniden başlayım bari de neresinden başlasam acaba? uğur böcüğüne çeviriyorum, uç uç böcüğüm annen sana terlik pabuç alıcek
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl anam, ne diyorsun, dimek şimdi ben 10 yaşındamıyım, iyi madem hayata yeniden başlayım bari de neresinden başlasam acaba? uğur böcüğüne çeviriyorum, uç uç böcüğüm annen sana terlik pabuç alıcek valla abla artık neresinden başlıyacağınızı ana-kız oturup anlaşın lunaparkta ki balerine
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.