Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl prenses falan olsaydı kankim ya bende seni vezir e çeviriyorumm:)
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl prenses falan olsaydı kankim ya bende seni vezir e çeviriyorumm:) ya aklıma geldi de kankim abes kaçabilir die
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl hımmmmmmmm tamam o zaman kankim yok abes kaçmaz ben prenses olıyımmmmm :)
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl yoksam sen cadımısın kankim (sanıor falan ne ayak ) prenses olamıcak ne var
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl tabi tabi cadıyım ben herkesi canavara çevircem insan ırkını yoookkk etcem kankimmm
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl benim için fark etmez ben zaten insan deilim wampirim iyi madem insana çevireyim.....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl ya benimle yudum yudum kahve içti.... hiç çeviresim gelmedi...ben onu böle seviyorum.. ama dur bakalım...heh havluya çevirip...sarılabilirim....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.