Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl cesurr savaşçıyaa çevirirdimmm... birasss ödlekk gördümm üsttekini
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl vikinglerin vikisine çevirdim seni burnunu kaşı bak kafanda bir ampul yanacak
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl tonton vardı bir zamanlar sen bilmezsin yaşın kurtarmaz değiş tonton derdik değişirdi ona çevirdim seni değiş tonton
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl tonton vardı bir zamanlar sen bilmezsin yaşın kurtarmazdeğiş tonton derdik değişirdi ona çevirdim seni değiş tonton hiçbir şeye çevirmek istemezdim..o orjinal haliyle muhteşem bence-_-
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl bende onu değiştirmezdim ama elimde olsa bir bulut gönderirdim onu alıp getirsin bana diye
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl bende onu değiştirmezdim ama elimde olsa bir bulut gönderirdim onu alıp getirsin bana diye bak işte bu harika olurdu
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl seni berduşa çevirirdim, hatta avare bir berduşa daha berbat bişeye çevirmeden ben gideyim seni arkadaşa çevirirdim........h.kal
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.