Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl bi şeye çevirmezdim zannedersem kendi halinden gayet memnun blade..haklısın..kendimden memnunum da çevremde memnuniyetsiz olduğum şeyler var..bak,onları bişeye çevirebilirdin mesela hımmm..ben seni neye çevirsem.. çok kara görünüyosun beyaz atlı prense ne dersin? hem bak bu durumda seni umutla bekliyen milyon, hatta milyarlarca genç bayan olur...fena diil ha?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl valla uzatmak istemem ama hiç fena olmazdı diloş umarım çevrendekiler deişir
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl valla uzatmak istemem ama hiç fena olmazdı diloş umarım çevrendekiler deişir normal bi insana cevirirdim... :lol:
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 18 yıl 7 kocalı hürmüz'e hahahahahhahaha...aman Allahım...bir tanesi bile adamı deli ederken ..hem de yedi tane...ciyaaaaaakkkk valla uzatmak istemem ama hiç fena olmazdı diloş umarım çevrendekiler deişir bu önerimi seveceğine emindim zati dileğin içinse teşekkürler
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl cevirecek birşey bulamadım bütün güzellik ve iyilik var arkadaşımda saygılar
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl o güzelliklerin hepsi sende de var kardeşim.. ama şöyle düşünüyorum da seni yoncaya çevirirdim 4 yapraklı ama kimsenin koparamıyacağı...
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl o güzelliklerin hepsi sende de var kardeşim..ama şöyle düşünüyorum da seni yoncaya çevirirdim 4 yapraklı ama kimsenin koparamıyacağı... kimyacını istediğin şekle çevirirdim
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl emperyalist yapardım ablamı hasat ta..... birazda seni biçsinler....
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl güllerin dikeni var...insan dokunamaz.. seni öyle bi gül yapardım ki..dikensiz ama...güzelliğine kıyıp dokunamazlardı bu sefer....
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl güllerin dikeni var...insan dokunamaz..seni öyle bi gül yapardım ki..dikensiz ama...güzelliğine kıyıp dokunamazlardı bu sefer.... ay canım canım...hep iyi düşüncelerdesin.... ama ben seni yinede daha büyük elli bişeye çevireyimde, şu kelecek rahat etsin :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.