Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl bu kaar güzzel bir insanı bilmem ki neye çevirsek hadi pamuk prensese çevirelim bari
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl nickini oyun bölümde sIKÇa görür oldum................ Beceremiyorsam çıkmak isterim... Oynamıimmi...
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Beceremiyorsam çıkmak isterim... Oynamıimmi... sen becerırsın tabı hemde gayet iyi
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl ben senii böcüğe çevirirdimmmm yok yok vaz geçtim aslana çavireyimde milleti daha kolay cırmıkla
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Beceremiyorsam çıkmak isterim... Oynamıimmi... dipmot,seni aramızda görmekten kendi adıma memnunum.Bizim olduğğu kadar senin de kafanı dağıtmaya ihtiyacın vardır.Bizimle kalman dileğiyle..
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl tekrar 1.sınıfa çevıreyım tekrar vızeye girsin zaten çoğundan kalmıştım fark etmez ben seni cüceye çevircem çalışkan abimizide dedeyeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl kaplana çevireyyim birazdan sınıfta kavga çıkacak lazım olur taurusmutis güll seni de kuzuya çevireyim
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl dipmot,seni aramızda görmekten kendi adıma memnunum.Bizim olduğğu kadar senin de kafanı dağıtmaya ihtiyacın vardır.Bizimle kalman dileğiyle.. Teşekkür ederim sevgili taurusmutis.. Oyun oynamak herkesin hakkı olmalıdır değilmi... İnsan kör, sağır, dilsiz ve ayakları olmayan birine bile en azından bir şans tanır... Oyunun hakemi olmak ve oyunun kuralını koymak ve katılımcı alışıllıklığı ile oyun devam edilmek isteniyorsa o oyunda çok oyunbozanlığa ve bencilliğe dayalıdır ve bir problemdir.. Dost sevgilerle..
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Dipnot'u kısa ve öz konuşana çevirirdim.. (Bu arada bişey değil arkadaşım..)
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Dipnot'u kısa ve öz konuşana çevirirdim.. (Bu arada bişey değil arkadaşım..) bende seni tarzana çevıreyım.ne bıleyıum avatarın çağrıştırdı
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl ben biliyorum bir animasyon da izlemiştim sen beni kurbaya çevir sonra karşına çıknca prens olur mu diye sanşını dene böylece sende kurba ol ikimi de eşittlenelim
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl ıyyyhhhhh kurbağmı????????? yok ben seni en iyisimi balığa çavirem; en azından sesiz sakin gezelersinn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.