Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl iyi oldu o zaman ben de seni eski haline ceviriyommm kraliks ev degil artık kraly sin
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Ben bu kadar yakışıklı olsam daha ne isteyeyim.. Geline çevirirdim tez vakitte..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl nişanlıya cevirirdim o zaman ben de senii geç olmuş ama neysee güç olmasın
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Ben bu kadar yakışıklı olsam daha ne isteyeyim.. Geline çevirirdim tez vakitte.. nişanlıya cevirirdim o zaman ben de senii geç olmuş ama neysee güç olmasın ama 3 vakte kadar çevirin
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl çevirirdim çevirirdim başı dönerdi bi tane vururdum yere düşerdi.
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl teşekkurler.. bende tertemız aşkı bulmuş birine çevıreyım seni
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl uçuç böceeenee çevirdim... uç uç böceğim annen sana terlik pabuç alacak..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 19 yıl uçuç böceeenee çevirdim... uç uç böceğim annen sana terlik pabuç alacak.. geri buraya çevırırdım,ya ıkı dakka işim vardı bi geldım gitmişş yaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.