Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl büyücü olsam sedelinayı bir meleğe çevirirdim ama o zaten bir melek
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl bende seni ılyas salmanın kadın versıyonuna çevırırdım(kızma bugun deliliğim üzerımde)
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl vışşşş deme!!! ilyas salmanın kadın hali çok seksi olurdu yaww Türkiyede o seksiliği kaldıracak kimse yok... o zaman bende seni angelina jolie ye çevireyim de alemin gözü bayram etsin...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl teşekkür ederim güzel olmak mühim değil akıllı olmak daha güzel ben akıllıyım aklımı seveyim
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl ben zaten panter emelim daha önce söylemedimmi? balığa çevirirdim...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl niye kuşa çevireceğim taurusmutisti san denk geldi... zenciye çevirirdim
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl hepinize allah rahatlık versın bana da yarın için kolaylık bi horon ekıbı hazırladım sallayacak ortalığı inşallah
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.