Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

herkesin yapısı,karakteri aşkı yaşayışı farklıdır tabii...ben tantras'a biraz katılıyorum...eğer gerçekten sevmişseniz ne kadar unuttum sildim hatırlamak istemiyorum desenizde yolda yürürken başkasının saçını yürüyüşünü ona benzetir içinizden onunda böyle saçları vardı yada böyle yürürdü dersiniz yada ne biliyim bi ortamda adı geçtiğinde tantrasında dediği gibi bi bakmışsınızki 5 dk dır aynı yere dalıp gitmişsiniz :D ama bunları gerçekten sevdiğiniz biri için söylüyorum...ben böyleyim kardeşim sevdiğim insana değer veriyorum ve ayrılsamda onun için hiçbirşey demiyorum..ne demiş şair abimiz ayrılıklarda sevdaya dahil...

• Cevaplar 94
  • Görüntü 28,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• bir arkadaşınızın işyerine uğradığınızda, masasında düğün davetiyesini gördüğünüz, bir zamanlar yaşamınızın anlamı ve 3-5 gün sonra da başkasının eşi olacak o en sevdiğiniz insan.

• Şunu farkettim; eski sevgili, yeni sevgilinin olmadığı zamanlarda problem çıkarıyor. Halen biriyle beraberseniz, aklınızdan tebessümle geçer belki sadece. Ama yine yalnız olduğunuz bir dönemse, rakı

• İstersen konuya " ya sev ya terket moduna girmiş kasap Haydar" modeli gibi yaklaşmayalım. Sevginin azı-çoğu-gizlisi-alenisi mümkündür ama yoktur, olmamıştır demek Haksızlık.

Gönderi tarihi:
bir arkadaşınızın işyerine uğradığınızda, masasında düğün davetiyesini gördüğünüz, bir zamanlar yaşamınızın anlamı ve 3-5 gün sonra da başkasının eşi olacak o en sevdiğiniz insan.

yada hiç utanmadan davet edildiğiniz düğünün kahramanıdır eski sewgili..........eskidir ama acıtır yüreğinizi ........ -_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Eski sevgili gözünüzün altında burnunuzun yanında çıkmış, günler haftalar aylar boyu sizi bırakmamış bir sivilcedir. Kaşıyıp kanatmaya doyamadığınız, yoldukça kanayan, kanadıkça keyif veren bir kraterdir.

Yüzünüzde onu görmeye alışık dostlarınız, size aylar ve yıllar sonra bile o sivilcenizi hatırlatıp, içinde "annesini-avra dını-bacısını-sülalesini" kelimeleri geçen kafiyeli cümleler kurmanızı bekleyeceklerdir. Mahal vermeyiniz, günün veya gecenin neticesinde yine yeniden acı verecektir netekim.

Tecrübe ile sabittir.

Gönderi tarihi:

ESKİMEYEN SEVGİLİ

Hayal perdemde bir sıcak tebessüm,

Ensemde geçmişin ılık nefesi,

Yokluğun, ıssız ve soğuk gece,

Susuzluğum sana eski sevgilim.

Hani uzanmıştın da yanıma, sarılmıştın,

Hiç kurumadı, dudağımdaki öpücük,

Kimsenin bilmediği kara zindanda,

Saklı kalacak, kilitlerin altında.

Batan güneş ve o kumsal tanık,

Süzülmüş yaşlar, yanaklarımızdan,

Ayrıldık sanmıştık ya, senle hani,

Değil öyle! Hayalin ve ben, sevgiliyiz şimdi.

Değil Öyle...

Gönderi tarihi:

karşılaşma ihtimalinizin bile canınızı sıkmasına sebep olan şeydir...

Gönderi tarihi:

adi ustunde eski sevgili ESKImiz son kullanma tarihi dolmus demek :D

Gönderi tarihi:

eski geçmiştir geleceği olmayan eskide kalmış biri

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

yeni bir çiviyle sökülmüş ise pek can sıkmaz. ama onu sökecek bir çivi bulamadıysan biraz kompleks biraz da karın ağrısı

Gönderi tarihi:

Eski sevgili,adi üstünde eskimis sevgili demektir,yani yenisine ihtiyac duyulunca öbür eskimis olur. ;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ıkıde bır bır şekılde karşına çıkan özel uyuzluk verici ve kaşıntı yapan bır asalaktır :angry:

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Unutlması gereken ve unutulmadığı takdirde birlikte olacağınız veya olduğunuz kişinin hakkına tecavüğz ettiğiniz bir anıdan öteye gitmemelidir....

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:
-eski sevgiliyle tekrar berabek olmak demek:

*asidi kaçmış kolayı içmektir

*pis bir çorabı,donu tekrar giymektir

*tamamlanmış bir tablonun üzerinde oynamalar yapıp,sıçıp batırmaktır

*izmariti tekrar yakıp içmeye çalışmaktır

-binbir zorlukla büyütürsün, eğitirsin.sonra senden ayrılır, meyvasını başkası yer

:D:lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

• Bir grup tanıdığın toplu çekilmiş fotoğraflarına bakarken ister istemez ilk incelenen insandır.
  • Ütopyadır. Her yarım kalmış hikaye gibi dilden düşmeyendir.
  • Distopyadır. Vakit kaybetmeden sindirilmelidir yoksa ütopyaya dönüşür.
  • Etiyopya'dır. Herkesin bildiği ama kimsenin varlığını kabul etmek istemediği karanlık bir yerdir.
  • Karbon kopya'dır. Kaç tane varsa hepsi birbirinin aynıdır.

:)

• Diz yapmış eşofman altı gibidir. çoktan çöpe gitmesi gerektiğini bilirsin fakat alışkanlığın getirdiği rahatlık vardır.
  • Eski sevgili insanın kendine yakışanı giymesidir demiş ünlü bir üstat...
  • Yaredir sinede.

Ekşi Sözlük'ten

Gönderi tarihi:

Hic birzaman unutulmayandir...

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Hic birzaman unutulmayandir...

Evet doğrudur da, biraz daha yaratıcı olsak???

Daha eğlenceli olur sanki.

(Bahsetmiş olduğunuz şeyi defalarca yazdık arkadaşlarla)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • kimi zaman eski kelimesinin bile çok yakıştığı sevgilidir.
  • evlenip insanı sinir eden kişidir.
  • kırılan bir aynadır.

Gönderi tarihi:

• kimi zaman eski kelimesinin bile çok yakıştığı sevgilidir.
  • evlenip insanı sinir eden kişidir.
  • kırılan bir aynadır.

* soona bi de boşanıyorum deyip insanı sinirden kudurtan kişidir.

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ayrıldıktan sonra asla arakdas yada dost kalamadığım bi yaratık :lol:

Gönderi tarihi:

cok güzel paylasim tesekkür ederim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.