Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 herkesin yapısı,karakteri aşkı yaşayışı farklıdır tabii...ben tantras'a biraz katılıyorum...eğer gerçekten sevmişseniz ne kadar unuttum sildim hatırlamak istemiyorum desenizde yolda yürürken başkasının saçını yürüyüşünü ona benzetir içinizden onunda böyle saçları vardı yada böyle yürürdü dersiniz yada ne biliyim bi ortamda adı geçtiğinde tantrasında dediği gibi bi bakmışsınızki 5 dk dır aynı yere dalıp gitmişsiniz ama bunları gerçekten sevdiğiniz biri için söylüyorum...ben böyleyim kardeşim sevdiğim insana değer veriyorum ve ayrılsamda onun için hiçbirşey demiyorum..ne demiş şair abimiz ayrılıklarda sevdaya dahil... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 bir arkadaşınızın işyerine uğradığınızda, masasında düğün davetiyesini gördüğünüz, bir zamanlar yaşamınızın anlamı ve 3-5 gün sonra da başkasının eşi olacak o en sevdiğiniz insan. yada hiç utanmadan davet edildiğiniz düğünün kahramanıdır eski sewgili..........eskidir ama acıtır yüreğinizi ........ Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Eski sevgili gözünüzün altında burnunuzun yanında çıkmış, günler haftalar aylar boyu sizi bırakmamış bir sivilcedir. Kaşıyıp kanatmaya doyamadığınız, yoldukça kanayan, kanadıkça keyif veren bir kraterdir. Yüzünüzde onu görmeye alışık dostlarınız, size aylar ve yıllar sonra bile o sivilcenizi hatırlatıp, içinde "annesini-avra dını-bacısını-sülalesini" kelimeleri geçen kafiyeli cümleler kurmanızı bekleyeceklerdir. Mahal vermeyiniz, günün veya gecenin neticesinde yine yeniden acı verecektir netekim. Tecrübe ile sabittir. Alıntı
Misafir Değil Öyle Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 ESKİMEYEN SEVGİLİ Hayal perdemde bir sıcak tebessüm, Ensemde geçmişin ılık nefesi, Yokluğun, ıssız ve soğuk gece, Susuzluğum sana eski sevgilim. Hani uzanmıştın da yanıma, sarılmıştın, Hiç kurumadı, dudağımdaki öpücük, Kimsenin bilmediği kara zindanda, Saklı kalacak, kilitlerin altında. Batan güneş ve o kumsal tanık, Süzülmüş yaşlar, yanaklarımızdan, Ayrıldık sanmıştık ya, senle hani, Değil öyle! Hayalin ve ben, sevgiliyiz şimdi. Değil Öyle... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 karşılaşma ihtimalinizin bile canınızı sıkmasına sebep olan şeydir... Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 adi ustunde eski sevgili ESKImiz son kullanma tarihi dolmus demek Alıntı
Φ Muziçko Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 eski geçmiştir geleceği olmayan eskide kalmış biri Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2008 unutulmasııı gereken kişidir... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 yeni bir çiviyle sökülmüş ise pek can sıkmaz. ama onu sökecek bir çivi bulamadıysan biraz kompleks biraz da karın ağrısı Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Eski sevgili,adi üstünde eskimis sevgili demektir,yani yenisine ihtiyac duyulunca öbür eskimis olur. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 ıkıde bır bır şekılde karşına çıkan özel uyuzluk verici ve kaşıntı yapan bır asalaktır Alıntı
Misafir polite_1979 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Unutlması gereken ve unutulmadığı takdirde birlikte olacağınız veya olduğunuz kişinin hakkına tecavüğz ettiğiniz bir anıdan öteye gitmemelidir.... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 -eski sevgiliyle tekrar berabek olmak demek:*asidi kaçmış kolayı içmektir *pis bir çorabı,donu tekrar giymektir *tamamlanmış bir tablonun üzerinde oynamalar yapıp,sıçıp batırmaktır *izmariti tekrar yakıp içmeye çalışmaktır -binbir zorlukla büyütürsün, eğitirsin.sonra senden ayrılır, meyvasını başkası yer Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Bir grup tanıdığın toplu çekilmiş fotoğraflarına bakarken ister istemez ilk incelenen insandır. Ütopyadır. Her yarım kalmış hikaye gibi dilden düşmeyendir. Distopyadır. Vakit kaybetmeden sindirilmelidir yoksa ütopyaya dönüşür. Etiyopya'dır. Herkesin bildiği ama kimsenin varlığını kabul etmek istemediği karanlık bir yerdir. Karbon kopya'dır. Kaç tane varsa hepsi birbirinin aynıdır. Diz yapmış eşofman altı gibidir. çoktan çöpe gitmesi gerektiğini bilirsin fakat alışkanlığın getirdiği rahatlık vardır. Eski sevgili insanın kendine yakışanı giymesidir demiş ünlü bir üstat... Yaredir sinede. Ekşi Sözlük'ten Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Hic birzaman unutulmayandir... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Hic birzaman unutulmayandir... Evet doğrudur da, biraz daha yaratıcı olsak??? Daha eğlenceli olur sanki. (Bahsetmiş olduğunuz şeyi defalarca yazdık arkadaşlarla) Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2009 kimi zaman eski kelimesinin bile çok yakıştığı sevgilidir. evlenip insanı sinir eden kişidir. kırılan bir aynadır. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 kimi zaman eski kelimesinin bile çok yakıştığı sevgilidir. evlenip insanı sinir eden kişidir. kırılan bir aynadır. * soona bi de boşanıyorum deyip insanı sinirden kudurtan kişidir. Alıntı
Φ yakogg Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2010 Ayrıldıktan sonra asla arakdas yada dost kalamadığım bi yaratık Havacılık Alıntı
Φ Kisiliksizsin Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2010 cok güzel paylasim tesekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.