Φ raif bostan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2010 Olmayan bir şey nasıl önemsenir veya önemsenmez? Uçan muçan yok ki, ne kerameti? Bunlar halisünasyondur, efsanedir, yalan ve paranoyadır. Anka kuşu, Zeus nasıl mitolojiyse, şeyhlerin kerametleri de İslam mitolojisidir. Yapabileceğin bir şeyi gösteriş olur diye yapmazsın. Örneğin fakire herkesin önünde para verecek olur ama gösteriş olur diye gizli verirsin. Yoksa zaten mümkün olmayan bir şeyi yapmamaktan bahsetmek sahtekarlığa kılıf uydurmadan başka bir şey değildir... bunlar mitoloji değildir gerçektir maneviyatını geliştirmiş sufiliğin en son makamına gelmiş bir insan artık maddeyle istediği gibi oynar ama o seviyeye gelmek çok çaba iswter hatta bu tür olağanüstü olayları maneviyatını geliştirmiş keşişler bile yapmıştır ve hatta bazı insanların doğuştan böyle yetenekleri vardır. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 bunlar mitoloji değildir Ha yani; "Zeus, Anka kuşu, Kaf dağı mitolojidir ama, Alice Harikalar Diyarı'nda teneke adamla birlikte ejderhalar ve iskambil askerlerle gerçekten de savaştı" diyorsun! Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2010 Demirefe.. Ne savaştısı..hala o savaş devam ediyor..öyle anlatılıyorki sanki gidip görmüş anlatan.. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2010 Mehdi de gelecek... Taş, ağaç "ahana Yahudi arkamda gizleniyor" diye dile de gelecek... Kara büyücü Sauron da karanlık mağaralarda Orkları klonladı, ak büyücü Gandalf şeytani büyüleri bozmasa bu gün şeytani güçlerin kölesiydik. Hep bu Harut-Marut kanka ikilisinin yüzünden! Ne öğretirsiniz büyü müyü, bu insanoğullarına! Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2010 ben mitolojiler gerçektir demiyorum ben insan isterse maddeye hakim olabilir ve istediğini yapabilir tıpkı tanrı gibi onu anlatmaya çalışıyorum ben mitolojinin gerçek olduğunu söylemedim ama insanın tıpkı tanrı gibi her istediğpini yapabilecek konuma gelmesi gerekmekte. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.