Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Olmayan bir şey nasıl önemsenir veya önemsenmez? Uçan muçan yok ki, ne kerameti? Bunlar halisünasyondur, efsanedir, yalan ve paranoyadır. Anka kuşu, Zeus nasıl mitolojiyse, şeyhlerin kerametleri de İslam mitolojisidir.

Yapabileceğin bir şeyi gösteriş olur diye yapmazsın. Örneğin fakire herkesin önünde para verecek olur ama gösteriş olur diye gizli verirsin. Yoksa zaten mümkün olmayan bir şeyi yapmamaktan bahsetmek sahtekarlığa kılıf uydurmadan başka bir şey değildir...

bunlar mitoloji değildir gerçektir maneviyatını geliştirmiş sufiliğin en son makamına gelmiş bir insan artık maddeyle istediği gibi oynar ama o seviyeye gelmek çok çaba iswter hatta bu tür olağanüstü olayları maneviyatını geliştirmiş keşişler bile yapmıştır ve hatta bazı insanların doğuştan böyle yetenekleri vardır.

Gönderi tarihi:

bunlar mitoloji değildir

Ha yani; "Zeus, Anka kuşu, Kaf dağı mitolojidir ama, Alice Harikalar Diyarı'nda teneke adamla birlikte ejderhalar ve iskambil askerlerle gerçekten de savaştı" diyorsun! :D

Gönderi tarihi:

Mehdi de gelecek... Taş, ağaç "ahana Yahudi arkamda gizleniyor" diye dile de gelecek...

Kara büyücü Sauron da karanlık mağaralarda Orkları klonladı, ak büyücü Gandalf şeytani büyüleri bozmasa bu gün şeytani güçlerin kölesiydik.

Hep bu Harut-Marut kanka ikilisinin yüzünden! Ne öğretirsiniz büyü müyü, bu insanoğullarına! :lol:

Gönderi tarihi:

ben mitolojiler gerçektir demiyorum ben insan isterse maddeye hakim olabilir ve istediğini yapabilir tıpkı tanrı gibi onu anlatmaya çalışıyorum ben mitolojinin gerçek olduğunu söylemedim ama insanın tıpkı tanrı gibi her istediğpini yapabilecek konuma gelmesi gerekmekte.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.