Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl valaha bende avatarında cami resmi olan birinden zaten böyle bişi beklememiştim.. meraktan baktımm. fıstık gibi yaaa
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar valla gülsün ben yemedim ama fıstık seven çok çıktı forumda baksana onlar yemişlerdir....
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl yani bu kadar olur amma meraklı bi toplumuz yaa kızı da erkeği de fıstık görceğini sanıp dalıyoo içeri
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl aha yeni bir sazan daha.sanki fıstık olarak ne görceksem hemen atladım
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl sizi fıstık meraklıları sizi gördünüzmü fıstıkları hahaahaa ben hiç merak etmedim ki,ölesine bi şeyettimm.
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Merak etmedim ya elim tokunu vermiş hiç farkında değilim buraya girdiğimin yoksa ben hiç meraklı değilimdir Yemedi dimi tamam be +18 olunca ister istemez türk milleti işte eli kayıyor
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl erkekçe söylüyorum arkadaş ağzımın suyu aka aka bekledim resmin açılmasını resmi görünce masum hislerimle oynanıp bir kenara atılmış gibi hissettim insanları kandıran kötü kalpli birisin sen hevesim kursaamda kaldı çok kırıldım
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl kardeşim görüyormusun millet neler düşünüyor... yanlız farkındamısınız yorum yapanlarda bayanların bi üstünlüğü var . bu sazan erkeklerin yorum yapmaya utanmalarındanmı yoksa bayanların bu konuya daha fazla ilgilerindenmi kaynaklanıo acaba:D:D
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl erkekçe söylüyorum arkadaş ağzımın suyu aka aka bekledim resmin açılmasını resmi görünce masum hislerimle oynanıp bir kenara atılmış gibi hissettim insanları kandıran kötü kalpli birisin sen hevesim kursaamda kaldı çok kırıldım Çok kötüsün Erbay
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl sazannnnnnnnnnnnnnnnnnnn sazan mı hani nerde bayılırım o balığa..
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar giiieeeeel fıstıklar yanıyo sıcak sıcak çocuğunu sevindir....
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl giiieeeeel fıstıklar yanıyo sıcak sıcak çocuğunu sevindir.... gece gece ne canımızı çektırıosun günah yau
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Ya biz canımız fıstık çekse ne yapcaz siz bayanlar bir aynaya baksanız yeterLi oLabıLıo:( (acaba bu forumda varmı öyLe biri):D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.