Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Fatih Terim: Hakan sen topları Necati'ye indireceksin Hakan Şükür: Tamam abi Fatih Terim: Abi deqil hoca diyeceksin Hakan Şükür: Kime Necati'ye mi hoca diyecem? Fatih Terim: Hayır aptal herif bana Hakan Şükür: iyi de sen oynamıyon ki , topları sana indirsem taç olur Fatih Terim: Fatih soyun Hakan'ın yerine oynuyorsun Fatih Terim: Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor !? Tuncay Şanlı: İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , leptopa ne der bilemicem Fatih Terim: Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde Gökdeniz Karadeniz: Len Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter oynarız Fatih Terim: Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor Emre: Hocam ayıp oluyor ama , her duyduquna inanacaksan işimiz var senle! Fatih Terim: Hakan soyun oyuna girecen O uz Hoca: Hakan yok hocam Fatih Terim: Nasıl yok !? O uz Hoca: Teravihe gitmiş , Ramazan ya o bakımdan Fatih Terim: hönk ! Fatih Terim: Yıldıray ısın Yıldıray: 50 saattir ısınıyom , buharlaşacam ya Fatih Terim: Oquz soyun oyuna girecen O uz Hoca: Hönk! Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu , antrenörüm ben Fatih Terim: Valla mı len! O uz Hoca: Ulan tam bunadı bu Fatih Terim: O boynundaki ne evladım ? Hakan Şükür: At nalı hocam , u ur getirsin diye taktım Fatih Terim: Ayaqına tak sen onu aya ına töbe töbe! Alıntı
Φ b.maradona Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Ben en çok fatih hocanın azını buruşturup konuşmasına bayılıyom.bide dudaklarını büzüyo ya şahene oluyo.öpesim geliyo o dudaklardan. italyan soğan erkeği gibi bi adam fatih hoca.ellrinden öper başarılarının devamını dilerim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Ben en çok fatih hocanın azını buruşturup konuşmasına bayılıyom.bide dudaklarını büzüyo ya şahene oluyo. Hehe adam şekilden şekle girio bende bayılıom ona Güsel martı saol Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Ben en çok fatih hocanın azını buruşturup konuşmasına bayılıyom.bide dudaklarını büzüyo ya şahene oluyo.öpesim geliyo o dudaklardan. italyan soğan erkeği gibi bi adam fatih hoca.ellrinden öper başarılarının devamını dilerim genelde onun yüzünü de biz buruştururuz bknz (6-0,4-0 (f.terimin d.gününde b,rde bak sen şu işe )) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Fatih Terim: Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor !? Tuncay Şanlı: İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , leptopa ne der bilemicem Fatih Terim: Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde Gökdeniz Karadeniz: Len Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter oynarız Fatih Terim: Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor Emre: Hocam ayıp oluyor ama , her duyduquna inanacaksan işimiz var senle! Bunların birde gerçek olduğunu düşünsenize Çok güzel ya Alıntı
Φ CRAFTY FOX Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Tebrikler Arkadasim Cok Komik Olmus Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Fatih Terim: Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyorEmre: Hocam ayıp oluyor ama , her duyduquna inanacaksan işimiz var senle! Fatih Terim: Yıldıray ısınYıldıray: 50 saattir ısınıyom , buharlaşacam ya bu ikisi beni kopardı ellerine sağlık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.