Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 dur dur yapmadan önce bi kontrol et valla bak öyle bir kek vardı ama şekerini suyunu sen ayarla ben annemden çalmıştım o tarifi ölçeklerini tam bilmiyordum umarım yapmamışsındır 22 nolu mesajımı okursan bana kızmaya hakkın olmadığınıda görürsün ben uyarmıştım çünkü Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 henüz yapmamistim ama en kisa zamanda deniycem,malzemeleri biraz azaltip.böyle bisey için kizmazdim dalga geçtigin için üzülebilirdim ancak. kizmaya hakkim olmadigini söyledigin iyi oldu,yoksa ben keki deneseydim sonuç kötü olsaydi 22 nulu mesajin sayesinde yargilanmaktan kurtulmustun,görüyomusun bak iyiki var 22 nolu mesaj Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 henüz yapmamistim ama en kisa zamanda deniycem,malzemeleri biraz azaltip.böyle bisey için kizmazdim dalga geçtigin için üzülebilirdim ancak. kizmaya hakkim olmadigini söyledigin iyi oldu,yoksa ben keki deneseydim sonuç kötü olsaydi 22 nulu mesajin sayesinde yargilanmaktan kurtulmustun,görüyomusun bak iyiki var 22 nolu mesaj dalga kesinlikle olmaz bende aklından bile geçirme şaka olur ama dalga kesinlikle hem sen neden meraklısın benim pastama ? teşekkür ederim bende seni seviyorum evli olduğunuzu biliyorum sakın yanlış anladığımı sanmayın bir abla olarak seviyorum forumda sevdiğim 8 - 9 kişiden birisin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 dalga kesinlikle olmaz bende aklından bile geçirme şaka olur ama dalga kesinlikle hem sen neden meraklısın benim pastama ? teşekkür ederim bende seni seviyorum evli olduğunuzu biliyorum sakın yanlış anladığımı sanmayın bir abla olarak seviyorum forumda sevdiğim 8 - 9 kişiden birisin evet evliyim,dalgadan kastim bitane kek tarifi istedim verebilecegini söyledigin için.sagolasin yazdin ama 2 bardak su 2 bardak yogurt gibi seyler görünce yapta gör diyosun gibi geldi.yani saka gibi dalgadan bahsediyorum.keki neden merak ettigime gelince muhabbet olsun diye,kafam dagilsin diye zaman zaman foruma giriyorum ve sitres atmaya yarayan fazla sey göremiyorum bakiyorum sakaci tas yürekliye bi yazi yaziyorum.yanlis anlasilacak bisey oldugunu sanmiyorum. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 işin doğrusu ben annemi izlemiştim öyle yapıyordu valla yoğurtta koyuyordu sonuçta çok güzel bir kek çıkıyordu meydana ama ölçeklerini kendim tahmini olarak yazmıştım sen düzeltirsen ölçekleride öyle yaparsan en sağlıklısı birincide tutturamazsan 2. de kesin tutturursun Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Allah canını alamasın çokta güzelmiş bide güzel okuyorum ki Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 iyide neden gülüyorsunki biz burda acı çekiyoruz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 nasılda içimi okumuşsun işler biraz yoğun ama ben gene yapayım bir kek tarifi önce tepsiye tereyağını döküp tepsinin heryerini yağlandırıyorsun sonra bir kabın içine 4 su bardağı un 2 kaşık nişasta bir paket vanilya 2 yumurta 2 bardak yoğurt birde 2 bardak su ve 1 su bardağı şeker koyup karıştırıyorsun iyice sonra üzerine kabukları soyulmuş 3 adet elmayı rendeliyorsun üzerine isteğe bağlı olarak evde ne meyvesi varsa rendeleyebilirsiniz ben çilek ve muz tavsiye ederim bunlarıda iyice karıştırdıktan sonra yağladığımız tavaya döküyoruz ve pişmesini bekliyoruz arada bir fırının kapağını açıp bakın üzeri kahverengi olduğu zaman pişmiştir soğuk iken yiyiniz afiyet olsun yapıp yemezsen darılırım ona göre selam..annemde okudu senin şu kek tarifini..verdi elime malzeme listesini kalk git al gel bunları diyor gecenin bu saatinde..iş açtın başıma taş kardeş..ıhııı..! bizim sokağın köpeğide havlamaya başladı..merdivendeki ayak sesimden midir nedir..anlıyor evden çıkacağımı..mahallede ıssırmaya çalıştığı tek adam benim..yavruyken yanlışlıkla kuyruğuna bastıydım.. ..kinci hayvan.. sağlıcakla kal taş kardeş..aşk hayatında da başarılar. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 kardeş bak o kek tarifini okudunda devamındakileride okusaydınız tabi haala zehirlenmemişseniz Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 çok harika yaaa.ama çektiğin acıya çok üzüldüm taş yürekli abim :grin: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 kadının sesine başvur eğer senın sedef besin zincirindeki yerini almadıysa bulurlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Böyle aşklar kalmadı artık kıymetini bilmek gerek seni tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum Yağmur Yürekli Allah iyiliğini versin senin emi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 4 yaşındaki bir insan için hormonların bayağı gelişmiş olması lazımki 2 yaşındaki bir insana aşık olasın. en azından karşılık alabildinmi? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 4 yaşındaki bir insan için hormonların bayağı gelişmiş olması lazımki 2 yaşındaki bir insana aşık olasın. en azından karşılık alabildinmi? arkadaşım anlamadın galiba: arkadaş bir inekten bahsediyor. 4 yaşındaki bi çocuk ta hayvanları sevebilir. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 insana kısmı hariç diğer fikrim bakidir. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 çocukluk aşkım senden daha akıllıydı eqzortist Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 eyvallah yağmur yüreklim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Selam öncelikle...İlk aşkıma gelince..hazin bir öyküdür bu! İnan bana Yağmur Yürekli senin ki kadar hazin Hatırlayabildiğim ilk aşkım ilkokul 2 'de karşıma çıktı bunu ilkokul 1 olarak telakki edebilirsiniz zira biri okumadan ikiye atlattılarda ondan.Gözleri mavi teni beyaz ismi Okan. Garip birşekilde ondan kaçıyordum. Neden kaçtığımı yıllarca kendime açıklayamadığım gibi yine yıllarca hemde bayağı uzun yıllarca bu saçma tavrımdan ne yazık ki kurtulamadım Ahhh..ne platonik aşklar yaşadı bu bünye bilemezsiniz.. Çok kahır çektim çooooook Herneyse asıl konumuza dönelim.Ben bu Okan'ı ders boyunca uzaktan uzağa seyrederken 23 Nisan geldi çattı.Bir dans gösterisi yapılacak öğretmenimiz kızlarla oğlanları eşleştiriyor.Tabii olarak benim aklımda ve kalbimde tek bir isim var. Ondan başkasını gözüm görmüyor!Öğretmenimiz şööle esmer sevimli bir çocuğun elinden tutarak "işte kavalyen"demesiyle gözlerimden yaşların süzülmesi bir oldu.Zavallı kadıncağız beni çok sevdiğinden sarılıp sakinleştirmeye çalışıyor ama nafile daha beter hüngür hüngür ağlıyorum nedenimi açıklayamıyorum değil öğretmenime kendime bile... blushing: Aynı okulda öğretmen olan annemi çağırıyor yardıma..annem sınıfımdaki erkek öğrencileri birer ikişer çağırıp işte bu çocuk olsun diyor kaprislerime boyun eğerek..kimine zayıf,kimine şişman,bazısına dişleri eğri kimineyse elleri küçük dediğimi ve o çocuklarında boyunlarını eğerek hatta bazılarının ağlayarak oradan kaçtıklarını hatırlıyorum hayal meyal Ne kadar ayıp ettiğimi sonrasında elbette idrak ettim ama çocuktuk işte yaptık bi eşeklik ! Annemle öğretmenim anlaşmışlar gibi sınıftan nerdeyse bir tek Okan'ı önermediler Yoksa duygularımın farkına vardılarda inadına yaptı vicdansızlar Herneyse ...büyük gün geldi çattı..ben Okan hariç sınıftaki alternatifler arasında en iyisiyle eşleşmiştim-şimdiki fikrimi sorsanız Okan'ın yüzüne bakmam kendi kavalyem çok daha iyiymiş -Dans başladı fakat inanın gözüm hep onlarda kendimi dansa veremiyorum..hele Okan'ın dansettiği kızın fıkırdaması beni büsbütün çileden çıkarmış olmalı ki gene dudaklarım büzüldü ha ağladım ha ağlayacağım derken inanılmaz bir olay oldu ve Okan heyecandan olsa gerek kızın üzerine foşurt diye kusmaz mı? Kız yüzündeki bulamaçtan sıyrılmaya çalışırken bi yandan da bütün okulu çınlatırcasına ağlamaya çalışıyor..Okan hızını alamamış olacak ki yardıma gelen öğretmenimizin üstüne de son bi hışımla kustu . Tabii bu olayla beraber müzik sustu,dans durdu ve benim o büyük aşkımda yerle bir oldu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 vıy..vıy..vıy..kusmukla örtülen aşk.. ..şaşırtıcı.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 vıy..vıy..vıy.. iğrenççç Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 vıy..vıy..vıy..kusmukla örtülen aşk.. ..şaşırtıcı.. Sayın hocam ne demiş Sokrat; "Şaşırmamız gereken tek şey hala şaşırabilmemizdir" Öte yandan 6 yaşındaki bi çocuktan ne beklenebilir ki! Gerçi öylesine istertim ki herşeyi o yaşım gibi algılayabilmek,basite indirgeyebilmek ve üstünü bi çırpıda örtebilmek gel gör ki büyümüşüz bi kere!!! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 vıy..vıy..vıy.. iğrenççç Aşkolsun Yağmur Yürekli niye öyle diyosun? Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 benim çocukluk aşkım hiç kusmazdı ama herkesin içinde tuvaletini ederdi hiç çekinmeden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.