Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2017 8 yıl Ellerinize sağlık. Emeği geçen arkadaşlara içten teşekkür etmek istiyorum. Thank you very much...
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2017 8 yıl Bunlar benim bulabildiklerim. D Do me a favor: Bana bir iyilik yap Do me a favour. F Feel beter: Daha iyi hissetmek, daha iyi olmak Feel better. I I dont understand: Anlamadım I don’t understand. I have a suprise for you: Senin için bir sürprizim var I have a surprise for you. I’ll arange everything: Herşeyi ayarlayacağım yes Harika
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2017 8 yıl teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyiiiiiiiiiiiiiiiii olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2017 8 yıl admin ya affına sıgınarak senden birşey isteyecem acaba bana iki kelimeden oluşan türkçe ve ingilizce karşılığı olan cümleler elinizde varsa acaba rica etsem bana yollayabilirmisin çok açil. şimdiden teşekkür ettim. örnek=(okula gitim= I went to school) işte bunun gibi cümleler. is this the bank yesss ı know is bank from holland
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2017 8 yıl Cvplarcok guzel ama birde hem okunusu hem konusma sekli olarak yazilsa daha iyi olur anlamasi konusmasi bence tskler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.