Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Kırık Kucaklaşmalar - Los Abrazos Rotos - Broken Embraces

Pedro Almodovar'dan çok güzel bir film daha. Yaşı geçkin bir yönetmen olan Mateo Blanco (Homar) diğer ismi ile senaryo yazarı Harry Caine, asistanına kendini kör bırakan kazadan önceki yaşamını anlatır. Bu kaza esnasında yşaadığı o değişik aşk macerasını, Lena (Penelope Cruz) detayları ile açıklayacaktır. Oldukça sürükleyici ve Pedro'ya yakışır bir kurgu eklenerek çekilmiş bir film. Kaçırmayın mutlaka izleyin diyorum.

Cast: Penélope Cruz, Lluís Homar, Blanca Portillo, Jose Luis Gomez, Rubén Ochandiano, Tamar Novas, Ángela Molina, Chus Lampreave, Kiti Manver, Lola Dueñas, Kira Miro, Rossy de Palma, Alejo Sauras

Director: Pedro Almodóvar

post-2-1273371260,6635_thumb.jpg

Aging filmmaker Mateo Blanco (Lluís Homar) -- aka screenwriter Harry Caine -- tells his assistant (Tamar Novas) about life before the accident that left him blind, when he became embroiled in a torrid affair with aspiring actress Lena (Penélope Cruz). Harry's story involves his agent, Judit (Blanca Portillo), and deceitful financier Ernesto Martel (José Luis Gómez). Pedro Almodovar writes and directs this colorful, romantic and tragic thriller nominated for a Golden Globe.

Cast: Penélope Cruz, Lluís Homar, Blanca Portillo, Jose Luis Gomez, Rubén Ochandiano, Tamar Novas, Ángela Molina, Chus Lampreave, Kiti Manver, Lola Dueñas, Kira Miro, Rossy de Palma, Alejo Sauras

Director: Pedro Almodóvar

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Birçokları bu filmi Almodovar'ın, Almodovar olmaktan en uzak olduğu film olarak nitelendiriyor ama ben hiç öyle düşünmüyorum. Almodovar'ı Almodovar yapan herşey vardı yine bu filmde; kırmızılar, peruklar, kadınların filme olan hakimiyetleri, film içinde filmler, eşcinseller, yüksek topuklar, Penelope Cruz :P vs. vs. ama en çok da ötekileştirdiklerimizle kurmamızı istediği empati... Üstelik yine dantel gibi işlenmiş bir kurgu...

Gerçi Almodovar, artık "Volver"in üzerine daha güzelini yapamaz diye düşünüyordum ve hala bu düşüncemde kararlılıkla durmaktayım ve bu düşünceyle hareket ettiğimde "Kırık Kucaklaşmalar", Volver'den daha güzel olmamış diyebilirim ama kıyaslamazsam, ne güzel bir Pedro Almodovar filmi daha işte :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.