Φ Dimitris Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 Merhabalar, Adım Mustafa, arama motorundan buldum forumu ve samimi geldiği için üye oldum. Umarım yanılmıyorumdur, aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Sevgilerle... Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 Safa geldin Mustafa(Istıfa edilmiş,ayıklanmış,temizlenmiş demektir Mustafa..) Samimi olamadıkmı hep yanılırız..samimiyet, sıtkıyet(devamlılık) sadakat bizi AŞK,a götürür.. Sen sen ol..bütün işlerinde sözlerinde SAMİMİ ol..Tekrar safa geldin Mustafa.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2010 Admin Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2010 Hoşgeldiniz... Saygılar Alıntı
Φ Dimitris Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2010 Safa geldin Mustafa(Istıfa edilmiş,ayıklanmış,temizlenmiş demektir Mustafa..) Samimi olamadıkmı hep yanılırız..samimiyet, sıtkıyet(devamlılık) sadakat bizi AŞK,a götürür.. Sen sen ol..bütün işlerinde sözlerinde SAMİMİ ol..Tekrar safa geldin Mustafa.. Teşekkür ederim bu güzel mesaj için... Hoşgeldiniz... Saygılar Saygılar benden, teşekkürler. Alıntı
Φ kıvırcık marul Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 Merhabalar, Adım Mustafa, arama motorundan buldum forumu ve samimi geldiği için üye oldum. Umarım yanılmıyorumdur, aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Sevgilerle... Merhabalar, hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım ve hoşbuldum Alıntı
Φ ezgikocakusaklar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 burayı sevdim(: Alıntı
Φ ezgikocakusaklar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2010 herkese meraba:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.