Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Evet, bu işten çıkar sağlayanlar Avrupa ülkeleridir. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor, teröristlere maaş ödüyor, silah veriyor, adidaslarına varıncaya kadar giydiriyorlar.

Madem o kadar kesin biliyorsunuz demekki bunun böyle oldugunu devlette biliyor. O halde savasilmasi gereken Avrupa ülkeleri. Kac lira maas aliyorlar ve hangi bakadan maaslar yollaniyor sayin demnirefe? Sakin Ziraat bankasi ve devletin gizli ödenekleri olmasin?????

Gercek rantcilari kollamaktan baska bir niyetiniz yok gibi geliyor bana.

Gönderi tarihi:

1 Mayıs günü Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir teğmenin öldürülmesi olayına ilişkin olarak açıklama yapan HPG saldırıyla ilgilerinin olamadığını belirterek, üsteğmenin kendi askerleri tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

Günlerdir Türkiye kamuoyunda tartışılan karakol baskınına ilişkin HPG yaptığı açıklamada, yaşanan saldırının askerlerin kendi aralarında yaşanan bir çatışmanın sonucu olduğunu ifade etti.

HPG tarafından yapılan açıklamaya göre Lice'nin Abalı karakolunda yaşanan olayın operasyona çıkan askerlerin geri dönüşü sırasında meydana geldi.

Açıklamada operasyondan geri dönen askerlerin abalı karakolunda bulunan askerler tarafından HPG gerillaları sanılarak ateş altına alındığı meydana gelen kısa süreli çatışmada bir üsteğmenin öldüğü ve iki askerinde yaralandığı belirtiliyor.

Tabi,tabi Tunceli Sarıyayla karakolunuda askerler bastı, o baskında ergenon işidir !

Gönderi tarihi:

Nerden okudunuz bu haberi,garanti ya STAR gazetesinden,ya Vakit'ten,ya Yeni Safak'tan ya da Fetulahin medyasi ZAMAN'DAN.Ya da Türkiye Cumhuriyeti Milletinin gözbebegi Türk Silahli Kuvvetlerinin bir numarali düsmani TARAF'tan.Cünkü bu tarz iftiralar özgüdür.

saygilarla

Yanlış cevap bilemediniz.

Haberin kaynağı sanırım "günden" yani pkkyı savunan yayın organı...

Gönderi tarihi:

1 Mayıs günü Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir teğmenin öldürülmesi olayına ilişkin olarak açıklama yapan HPG saldırıyla ilgilerinin olamadığını belirterek, üsteğmenin kendi askerleri tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

Günlerdir Türkiye kamuoyunda tartışılan karakol baskınına ilişkin HPG yaptığı açıklamada, yaşanan saldırının askerlerin kendi aralarında yaşanan bir çatışmanın sonucu olduğunu ifade etti.

HPG tarafından yapılan açıklamaya göre Lice'nin Abalı karakolunda yaşanan olayın operasyona çıkan askerlerin geri dönüşü sırasında meydana geldi.

Açıklamada operasyondan geri dönen askerlerin abalı karakolunda bulunan askerler tarafından HPG gerillaları sanılarak ateş altına alındığı meydana gelen kısa süreli çatışmada bir üsteğmenin öldüğü ve iki askerinde yaralandığı belirtiliyor.

Gerilla değil TERÖRİST yanlış yazılmış oraya

O değilde sanırım siz pkk yanlısı yayın organlarını takip ediyorsunuz rojtv'ide izliyorsunuzdur.(Gerçi beni ilgilendirmez ama).

Hem pkk yanlısı yayın organlarını takip edin,her pkk olayında suçu TSK'nin üstüne atın,pkkyı her seferinde meşrulaştırmaya çalışın,pkklılara terörist diyemeyin

Sonrada çıkıp pkkyı desteklemiyorum deyin.

Hiç inandırıcı değil...

Gönderi tarihi:

Tabi,tabi Tunceli Sarıyayla karakolunuda askerler bastı, o baskında ergenon işidir !

Sayın Kaplan,Kim yapmış olursa olsun lanetliyorum ancak bu açıklamayı okuyunca aklıma gelen şey Örgütler bu tür saldırıları güçlerini göstermek adına yaparlar,eğer Pkk yaptıysa neden üstlenip Bir Üsteğmen öldürmüş olup propaganda yapmıyorda böyle bir açıklama yapıyor Tsk'nın acilen otopsi raporlarını açıklaması kafalardaki soru işaretlerini giderecektir diye düşünüyorum...

Gönderi tarihi:

Gerilla değil TERÖRİST yanlış yazılmış oraya

O değilde sanırım siz pkk yanlısı yayın organlarını takip ediyorsunuz rojtv'ide izliyorsunuzdur.(Gerçi beni ilgilendirmez ama).

Hem pkk yanlısı yayın organlarını takip edin,her pkk olayında suçu TSK'nin üstüne atın,pkkyı her seferinde meşrulaştırmaya çalışın,pkklılara terörist diyemeyin

Sonrada çıkıp pkkyı desteklemiyorum deyin.

Hiç inandırıcı değil...

1-Alıntı yaptığım haberin hiçbir noktasında değişiklik yapmam,olduğu gibi yayınlarım.

2-Pkk yanlısı dediğiniz yayın olan Roj Tv maalesef devletimiz bizi ve dilimizi yok saydığı yıllarda kendi anadilimizde yayın yapan tek tv kanalıydı ve hala tam olarak anadilimiz ile Türkiye'de yayın yapan bir tv kanalımız yoktur buda ülkemizin ayıbıdır.

3-Her olayı Tsk'nın üzerine attığımız falan yoktur,yazımı tam olarak okusaydınız orada ''Kim yapmış olursa olsun lanetliyorum'' demişim.

4-Pkk'nın kullandığı silahlı yöntemi asla ama asla onaylamam söz konusu olamaz,bu 30 yıllık süreçte hayatını kaybeden herkes için yüreğimiz aynı derecede yanmaktadır.

5-Sizi yada bir başkasını kendi görüşlerimin ne olduğuna inandırmak zorunluluğunda değilim,bugüne kadar yaptığım her iş,içinde bulunduğum her oluşumda Türkiye Cumhuriyeti devletinin üniter yapısı dahilinde bir çözümü savundum,savunmayada devam edeceğim....

Gönderi tarihi:

Sayın Kaplan,Kim yapmış olursa olsun lanetliyorum ancak bu açıklamayı okuyunca aklıma gelen şey Örgütler bu tür saldırıları güçlerini göstermek adına yaparlar,eğer Pkk yaptıysa neden üstlenip Bir Üsteğmen öldürmüş olup propaganda yapmıyorda böyle bir açıklama yapıyor Tsk'nın acilen otopsi raporlarını açıklaması kafalardaki soru işaretlerini giderecektir diye düşünüyorum...

SEVGİLİ BİJİ Sizin bu kadar saf olacağınızı düşünmüyorum aslında... pkk neden böyle bir politika yapacağını bilmiyorsunuz demek!

Çünkü TSK nın üzerinde oynan senaryo daha bitmedi, nasıl olsa son günlerde askerler kendi hatalarını pkk üzerine atıyor bakın pkk teröristlerinin haberi yokmuş diye propaganda yapılıyordu.

Şimdi ise aynı senaryo üzerinden oyuna devam ediliyor... Pkk yapmamıştır yine kendi hatalarını kapatmak için pkk nın üzerine atılıyor diye düşündürmek için ,yani diğer anlamla suyu bulandırmak için !

Gönderi tarihi:

hangi bakadan maaslar yollaniyor sayin demnirefe? Sakin Ziraat bankasi....

Adamlar gelip işgal etmiş, ülkenin petrolünü yıllardır satıp savaş masraflarını kat kat çıkarıyorlar, bu soru soru mu şimdi? Komik olmayın.

Dünyada nakit akışı sağlayan sayısız kara para kanalı var, dünyadan haberiniz yoksa bari yanıt vermeye kalkışmayın...

Gönderi tarihi:

Askerimize, mehmetciğimize, polisimize kurşun atan, mayın döşeyen, saldıran tümden durdurulur. inşaallah.

Gönderi tarihi:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ve 1 uzman onbaşı şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Çatışmada 7 terörist öldürüldü.

Bunu da Ergenekon yapmamıştır sanırım.

Şimdi ne demek istediğimi anladınız mı bilemiyorum ama söylemek istediğimde buydu.

Pkk meselesini kürt meselesi diye göstermeyin..

Kürtler ile kimsenin bir sorunu yok, zamanında yada şimdi yanlış politikalar olabilir ama zaman bunu kendiliğinden düzeltip kendi kalıbına alıyor zaten.

Analar ağlamasın diye pkk muhatap alınmaya çalışıldı, yok efendim şehit ailesi ile terörist ailesi görüşmüş vs.

Hani ne oldu? Hani barış olmuştu, hani analar ağlamayacaktı.

Yahu arkadaşım bu Kürt meselesi değil ki barış olsun. Bu pkk nın terör meselesidir.

O nedenle de teröristle barış olmaz.

Son günlerdeki hain saldırılardan da anladığımız gibi….Şimdi yine anlamazdan gelip bir bahane bulacak mısınız bu hain saldırıların sebebi ne olabilir sizce ?

Eğer saf dirik davranıp ta biz barıştık derseniz ağlayacak ana bizlerin olur.

Bu gün olduğu gibi.

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum... Pkk teröristlerini lanetliyor, çamakçılarını kınıyorum.

Gönderi tarihi:

1-Alıntı yaptığım haberin hiçbir noktasında değişiklik yapmam,olduğu gibi yayınlarım.

2-Pkk yanlısı dediğiniz yayın olan Roj Tv maalesef devletimiz bizi ve dilimizi yok saydığı yıllarda kendi anadilimizde yayın yapan tek tv kanalıydı ve hala tam olarak anadilimiz ile Türkiye'de yayın yapan bir tv kanalımız yoktur buda ülkemizin ayıbıdır.

3-Her olayı Tsk'nın üzerine attığımız falan yoktur,yazımı tam olarak okusaydınız orada ''Kim yapmış olursa olsun lanetliyorum'' demişim.

4-Pkk'nın kullandığı silahlı yöntemi asla ama asla onaylamam söz konusu olamaz,bu 30 yıllık süreçte hayatını kaybeden herkes için yüreğimiz aynı derecede yanmaktadır.

5-Sizi yada bir başkasını kendi görüşlerimin ne olduğuna inandırmak zorunluluğunda değilim,bugüne kadar yaptığım her iş,içinde bulunduğum her oluşumda Türkiye Cumhuriyeti devletinin üniter yapısı dahilinde bir çözümü savundum,savunmayada devam edeceğim....

İnanmak istiyorum.

Gönderi tarihi:

Anadolu için sadece Perslerle Yunanlılar altıyüz yıl boyunca savaştılar. Bu yarımadada savaş hiç eksik olmamıştır. Sadece ve sadece şanlı büyük komutan, büyük insan, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" demeyi başarabilmiştir. Tüm sıkıntı, bu önemde kilit bir coğrafyanın nasıl olur da huzuru bozulamaz, tüm dünyada çatışmalar alıp yürürken bu Türkler burada nasıl böyle kararlı durabiliyorlar?

Bu coğrafyaya gelen, burada rahat rahat oturup keyfine bakamaz, kimse kusura bakmasın. Burası kıtaların köprüsü, kavimlerin uğrağı, karşılaşıp karıştıkları bir kavşaktır.

Dünyanın bu özelliğe sahip üç önemli bölgesinin de ortasındadır: Kafkasya, Balkanlar, Ortadoğu. Dünyayı yerinden hoplatan tüm büyük olaylar bu üç merkezden kaynaklanmıştır. Anadolu bu üçünün de tam ortasındadır.

Bu coğrafyada yaşayan bizler ordumuza bu yüzden çok önem veririz. ordumuz güçlü olmadan bu bölgede rahat yaşayamayacağımızı çok iyi biliriz.

Bunu sadece biz değil, bizi burada istemeyenler, kalırsak da parya, köle ve emir eri olarak kalmamıza izin verebilecek olduklarını düşünenler de çok iyi biliyorlar. Bu yüzden bir numaralı hedefleri ordumuzdur.

Ordu zayıf, aciz düşürülmeden, halkının gözünde küçük düşürülmeden, halka karşı bir kurummuş gibi göstermeden ellerinden hiç bir şeyin gelmeyeceğini bizden kat kat daha çok iyi biliyorlar.

Daha bir şey yok ortada, ordu kaya gibi, beton gibi tüm saldırıları göğüslüyor, o aslanlar sayesinde hepimiz huzur içinde yaşıyoruz, bize batan sadece rahat! Daha durun bakalım, ne oldu ki? Bu ülke binlerle, yüzbinlerle şehitler verdi. Karış karış acı, kan, vatanseverlik ve özveri kokar bu topraklar... Bir metrekareye altı bin mermi der de içimiz sızlamadan der geçeriz. Bu mehmetçik bunlara göğsünü siper etti, daha bize ne oldu ki?

Düşman istiyor ki asker de usansın, "yeter artık, ne haliniz varsa buyrun görün" diye pes etsin ve ortalık karışsın. Kimi şeriat devletini, kimi Kürt devletini, kimi Ermenistan'ı, kimi Hatay'ı, kimi boğazları, kimi Ege'yi tamamen kendi gölü yapmaya çeksin asılsın, koparmaya çalışsın.

Niyet, hizmetkarları, yamak ve taşeronları apaçık, net ve kesin bellidir.

Sakın sakın kimse aldanmasın "bize yıllarca ülkenin üç tarafı deniz, dört tarafı düşmanla çevrili diye bellettiler" diye üfürükten maval okuyan uyutucu neyzencibaşılara...

Yunanlılara biz belletmedik karasularınızı oniki mile çıkarmayı iddia edin de ayağımızı denize bile sokamayalım diye, Suriyelilere biz öğretmedik Hatay'ı haritalarınıza dahil gösterin, bölücü örgütü besleyin diye, Ermenilere biz öğretmedik Araratizmi, yani Ağrı'ya kadar büyük Ermenistan hayali kurun diye...

Bunların hepsi ucu taa okyanusun öbür yakasındaki borunun öbür yanından üflenen üfürüklerin burada ortaya saçılmasıdır...

Gönderi tarihi:

Elhak mütareke basını da öte yandan üfleneni kelimesini değiştirmeden yazmayı görev biliyor zaten, bunda şaşılacak bir şey yok...

Gönderi tarihi:

3-5 gün sonra yine başlarlar "sevgili Kaplan" TSK yi suçlamaya...

Üç beş gün de sabredemediler. Başladılar kinlerini nefretlerini hınçlarını kusmaya... Neymiş kısa dönem askerlik yapan bir kim olduğu belirsiz kişi şöyle demiş, böyle demiş... Öz yeğenini satmış "Osmanım"ın gizli tanıklığından farksız yalan düzmeceler...

Gönderi tarihi:

Anadolu için sadece Perslerle Yunanlılar altıyüz yıl boyunca savaştılar. Bu yarımadada savaş hiç eksik olmamıştır. .

.

.

.

Bunların hepsi ucu taa okyanusun öbür yakasındaki borunun öbür yanından üflenen üfürüklerin burada ortaya saçılmasıdır...

Teşekkürler Sevgili demirefe ,dün gönüllü g doğuya gittim ve üzerime düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalıştım.Bbugün görev verilsin yine giderim yemin olsun.

Gönderi tarihi:

bugün görev verilsin yine giderim yemin olsun.

Ben de eğer görev bana düşerse devletimin silahını elime almaktan gurur duyarım. Seve seve gider devletime görevimi yerine getirir, öleceksem de ölürüm. Dünyaya kazık çakmaya hiç niyetim yok, yatakta elden ayaktan düşmüş şekilde ölmeye de hiç niyetim yok...

Gönderi tarihi:

1 Mayıs'ta Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Abalı Jandarma Karakolu'nda gerçekleşen ve 1 üsteğmenin öldüğü, 2 askerin de yaralandığı olayla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Diyarbakır Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma açtı.

HPG yaptığı açıklamada olayla bir ilgilerinin olmadığını belirterek, üsteğmenin Türk askerleri tarafından öldürüldüğünü duyurdu. HPG'nin açıklaması üzerine piyade teğmen Ahmet Altunoğlu'nun vurulmasıyla ilgili olarak Diyarbakır Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma açtı.

ANF'de yer alan HPG Lice'deki olayla ilgili açıklaması şöyleydi: 'Operasyondan dönen birliğe, karakol güvenliğini sağlayan askerler ateş açtı. Operasyon gücü hemen karşılık verdi. Çatışmaya dönüşen olayda karakol komutanı teğmen vuruldu.'

1'İ ASTSUBAY 10 ASKER SORGULANDI

Başsavcılık'ın talebi üzerine, olay gecesi teğmenle aynı timde yer alan Tapantepe 5. Komando Tabur Komutanlığı'ndan 1'i astsubay 10 asker perşembe günü sorgulandı.

8 saatlik sorguda askerler, arazi tarama faaliyetinden tek sıra halinde yürüyerek dönerken Abalı karakoluna 1.5 kilometre, Bingöl- Diyarbakır karayoluna ise 50 metre mesafede ağaçlık bir alanda kendilerine 4 namludan ateş açıldığını söyledi.

Bu arada olay yerinde 20 kişilik timdeki askerlerin silahına ait toplam 213 boş kovan bulundu. Yabancı menşeli herhangi bir kovan ele geçirilemediği öğrenildi. Samsunlu teğmenin kalbine isabet eden mermi çekirdeğinin de hangi silaha ait olduğu açıklanmazken, savcılık teğmenin vücudundan çıkan mermi çekirdeğinden numuneyi kriminal laboratuara gönderdi

ANF

Gönderi tarihi:

Karakol ile operasyon birliğinin çatışması inandırıcılıktan çok uzak. Hiç mantıklı görünmüyor. Yalan olduğu çok kesin. Yine de çok küçük de olsa bir olasılığa dayalı soruşturma yerinde olacaktır...

Gönderi tarihi:

Termal kameralarla kontrol altında tutulan bölgede, Abalı Karakolu'na 1,5 km uzaklıkta askerî birliğe ateş açtığı belirtilen 4 kişiyle ilgili tek bir ipucuna ulaşılamadı. Yapılan soruşturma sonucunda olay yerinde 20 askerin silahlarından çıkmış toplam 213 boş kovan bulundu. Yabancı silaha ait tek bir mermi kovanı bile bulunamadı. Şehit teğmenin kalbine isabet eden mermi çekirdeği de hangi silaha ait olduğunun belirlenmesi için kriminal laboratuvara gönderildi. Şüpheler üzerine soruşturma başlatan Diyarbakır Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı, Teğmen Altunoğlu'nun şehit olduğu timde görev yapan askerleri dinledi. Tapantepe 5. Komando Tabur Komutanlığı'ndan 1'i astsubay 10 askerin sorgusu 8 saat sürdü. Olayın meşelik bir alanda saat 20.30 sularında meydana geldiğini dile getiren askerler, özetle şu bilgiyi verdi: "Hava karanlıktı. 4 kişiyi gördük. Teğmen ile yaralanan arkadaşımız önde yan yana yürüyordu. Ateşle birlikte biz de makineli tüfek, roketatar ve piyade tüfeklerimizle bize ateş açılan yere doğru ateş açtık. Onlar tek tek, biz ise seri bir şekilde taradık. Hava karardığı için sıcak takip yapamadık. Çatışma 15 dakika kadar sürdü."

Gönderi tarihi:

Öncelikle şunu belirteyim her ne sebeple olursa olsun vatani görevi sırasında hayatını kybedenlere şehit denir.

Bizim dinimiz bunu böyle emrediyor.

Ayrıca ,Masumların ölümünde ve özellikle son günlerdeki eylemlerden ve ölümlerden hpg nin haberi olmaz elbette.

Diyarbakırda öğrencilere patlatılan bombadan da haberi yoktu hpg nin...!Sonradan yakalanan terörist itiraf etti ..kimse yemez bu bayaty numaraları ancak kendi zihniyetine yakın insanları kanıra bilir.

kendinizde yazmışsınız mermi çekirdeği kriminala gönderilmiş ne olduğu daha kesinleşmemiş ve yapılan yaygaraya bakın.

Şimdi kriminal sonucunda mermi askere ait olmasa ne diyeceksiniz ?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.