Φ arman Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Benim bişi yapmama pek gerek kalmıyor.. Doğuştan sinir bozucu olduğumdan muhakkak bir şekilde yanımdakini deli etmeyi başarıyorum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Varlığım yetiyor sanırım Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 etrafında dolaşıp sürekli evi temizlemeye çalışarak...oyyy müthiş bir yöntem çok işe yarıyo... sonuçç..KARŞI TARAFIN CİNNETİİİ Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 hanım evde sigara içmeme deliriyor... içmeyincede ben deliriyorum... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 dediğimi ters çevirip anlıyorsa ve gülüyorsa ben sinir olurum onu iğnelersem laf çarparak o sinir olur.... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 etrafında dolaşıp sürekli evi temizlemeye çalışarak...oyyy müthiş bir yöntem çok işe yarıyo... sonuçç..KARŞI TARAFIN CİNNETİİİ bunu sevdim Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 sevilen insana.....sevgiline bu yapılırmı ..?? ben yapamam vallahi......bir eşine ha....yok canım sende arman yapma yaa......sizlerde arkadaşlar yapmayın lütfen......sevgiyle yaklaşın sevdiklerinize...sevin onları....sevgiyle kucaklayın..sevginizi gösterin her zaman ..hissettirin sevginizi...söyleyin sevdiğinizi..yüreğinizden söyleyin.....SENİ SEVİYORUM ....deyin.......yürekleri gülsün....... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Telefonuna cevap vermediğim zaman deli oluyordu.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 benimki zaten deli ben akıllı etmeye uğraşıyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 benimki hiç deli olmaz, Allah nazardan saklasın çok sabırlıdır kendisi ... bende öyleyim tabii Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sacına ne sekıl yapsa begenmıyorum yarın sacını sole yap dıyorum oda yapıp gelıo yok bole olmamıs sole yap dıorum ertesı gun gene degıstırıp gelıo her gun kuafore gıtmesı sacını degıstırmesı benım cok hosuma gıdıo ama o ıse sınır oluo senı bı daha dınlemıcem dıo gene benım dedıme gelıo Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Telefonuna cevap vermediğim zaman deli oluyordu.. olay bu başka bişli aramaya gerek yok.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 sevilen insana.....sevgiline bu yapılırmı ..?? ben yapamam vallahi......bir eşine ha....yok canım sende arman yapma yaa......sizlerde arkadaşlar yapmayın lütfen......sevgiyle yaklaşın sevdiklerinize...sevin onları....sevgiyle kucaklayın..sevginizi gösterin her zaman ..hissettirin sevginizi...söyleyin sevdiğinizi..yüreğinizden söyleyin.....SENİ SEVİYORUM ....deyin.......yürekleri gülsün....... valla senin dedigin artik masal ben seni seviyom diyince hadi yine ne istiyon diyo....onu hatirlamak isteyip arayinca da arkadas masgul oluyoo anliycagin ben deli oluyom ama ben deli niye olayim onu etmek varken neyse senin dediklerin cok hos seyler ama naparsin hayat kotu artik ve sevgide bile cikar araniyo.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 doğal olun hiç bir oyun kazanmaz yanındaysa zaten sevıyordur sevdiğini deli etmenın ne lüzumu var oyun sonun da butun perdeler kapanır ve oyun bıter unutmayın Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 valla senin dedigin artik masal ben seni seviyom diyince hadi yine ne istiyon diyo....onu hatirlamak isteyip arayinca da arkadas masgul oluyoo anliycagin ben deli oluyom ama ben deli niye olayim onu etmek varken neyse senin dediklerin cok hos seyler ama naparsin hayat kotu artik ve sevgide bile cikar araniyo.. hoş tespit.. yalan söylemeyin kadın zaten delirir. türkücü neşet ertaş'la ilgili bir hikaye biliyorum onu anlatmak isterim. Neşet Ertaş bir konseri esnasında önlerde oturup kendisini dinleyen bir bayanı görür ve konser bittikten sonra hemen yanına gider der ki: -hanımefendi lütfen beni yanlış anlamayın, dünya ahiret bacım olun, ancak şunu söylemeden edemeyecem siz benim hayatımda gördüğüm en güzel bayansınız. bu sözler karşısında gururu tavan yapmış bayan der ki: -Neşet bey sizden bu sözleri duymak çok hoş bişey. iltifatlarınıziçin çok teşekkürederim. ancak ben sizin için aynı şeyi söyleyemeyecem. ben ne kadar güzelsem siz de o kadar çirkinsiniz. üzgünüm. bu sözler karşısında morali bozulan Neşet Ertaş bozuntuya vermemek için der ki: -üzülme bacım ya sen de benim gibi yalan söyle olsun bitsin. Yani üzülmemesi için yalan söyleyip beğendiğiniz şeyleri bi kerelik beğenmeyin ve derhal ambulans çağırın. çünkü nur topu gibi bi deliniz oldu Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 hoş tespit.. yalan söylemeyin kadın zaten delirir. türkücü neşet ertaş'la ilgili bir hikaye biliyorum onu anlatmak isterim. Neşet Ertaş bir konseri esnasında önlerde oturup kendisini dinleyen bir bayanı görür ve konser bittikten sonra hemen yanına gider der ki: -hanımefendi lütfen beni yanlış anlamayın, dünya ahiret bacım olun, ancak şunu söylemeden edemeyecem siz benim hayatımda gördüğüm en güzel bayansınız. bu sözler karşısında gururu tavan yapmış bayan der ki: -Neşet bey sizden bu sözleri duymak çok hoş bişey. iltifatlarınıziçin çok teşekkürederim. ancak ben sizin için aynı şeyi söyleyemeyecem. ben ne kadar güzelsem siz de o kadar çirkinsiniz. üzgünüm. bu sözler karşısında morali bozulan Neşet Ertaş bozuntuya vermemek için der ki: -üzülme bacım ya sen de benim gibi yalan söyle olsun bitsin. Yani üzülmemesi için yalan söyleyip beğendiğiniz şeyleri bi kerelik beğenmeyin ve derhal ambulans çağırın. çünkü nur topu gibi bi deliniz oldu valla ne diyim senin tespitte hic fene degil sen kadin olayini asmissin ya bence sen iyi deli edersin ayyyy korkulur senden.... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 valla ne diyim senin tespitte hic fene degil sen kadin olayini asmissin ya bence sen iyi deli edersin ayyyy korkulur senden.... işte o dediğin olamıyo maalesef. çünkü; -Allah dağına göre kış verir. -tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibi atasözleri benim hayatımda çok sık rast oluyo. karşılaştığım insanlar hep benim bir üst modelim oluyo maalesef. o yüzden genelede deli olması gereken taraf ben oluyorum. fakat deli olmaya da hiç niyetim yok. çünkü ayrılıktan öte köy yok. bütün sorunlardan kurtulmanız 5 harfli bir kelimeyi kullanmanızla mümkün.''BİTTİ''. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 işte o dediğin olamıyo maalesef. çünkü; -Allah dağına göre kış verir. -tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibi atasözleri benim hayatımda çok sık rast oluyo. karşılaştığım insanlar hep benim bir üst modelim oluyo maalesef. o yüzden genelede deli olması gereken taraf ben oluyorum. fakat deli olmaya da hiç niyetim yok. çünkü ayrılıktan öte köy yok. bütün sorunlardan kurtulmanız 5 harfli bir kelimeyi kullanmanızla mümkün.''BİTTİ''. valla kardesim haklisin ne diyebilirim ask isinde adamina gore muamele olmuyo hayat kotu kolla g..... neyse ya sen umudunu kesme elbet bir gun gelir bak benim manyak kiz arkadaslarim var Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Hiç durmadan gıcık gıcık sorular sorup kıskançlık yaparak sıkıştırarak süreklı hedıyeler ısteyerek bırseyler yapmasını msj atmasını tatlı söz söylemesını ısteyerek vıdı vıdıdvıdıdıdıdııvıdıvıd bırde eksik bir yanı varsa süreklı söyleyerek.. huh! afferem bana kaçırdım sonunda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.