Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 forumun gülü tabiri caizse ... hani gül koku verir ya sende bize neşe veriyorsun iyiki varsın... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Güselim nerdesin sen Cok ösledim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Cok güzel siirler yazan, güzel insan... Sevimli, saygili, duyarli, kibar ama muzurlugu da elden birakmayan o da kankasi gibi civil civil biri... hersey gönlünce olsun Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 cok tsk,ederim ilbey__26 tsk ederim, alaturka Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 off yaw keşke daha önceden katılsaymışım foruma doğru düzgün hiç birinizi tanımıyorum...gülsüncüm herşey gönlünce ve dilediğince olsun arkadaşım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gülsüüüüünnnnnnnnnnnnn Nerelerdesin sen vişneeem, cilekin cok ösledi seni Gelince mutlaka yaz bana.. Kuss kuss hayatım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 kımseyı kırmayan,foruma korduğu komık resım ve yazılarla moralımızı yerıne getıren bır ınsan.. artık resımlerını açmaya korkar olmuştum yani,hani hepsınden bi canavar çıkıyodu cıdden nerelerdesın gülsün umarım herşey gönluncedır ve güzeldir Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 canimsiniz sizleri cok seviyorum Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 geldim burdayim ve senide özledim sende yoksun be abi Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 aa burdasin sende hosgeldin nasilsin Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 eren degistim buraya bakarsin insallah gelince urasmana gerek aklamdi canim sagolasin bir tanesin sen nede özlemisim seni ya Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 tık tık tık komsu evdeysen bı kahvenı ıcmeye geldım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Vişnem kuss kuss İyi bayramlar hayatım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 jön var var ne istiyom kaffemi tsk ederim cilekim seninde kutluyorum kuus kuus canim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Ansızın bir duman yükselir gülüm, Bu ruhsuz kentin ufuklarında... Ve... Yangınlarda gönüller... Kavrulan bedenindir, kış ikindilerinde.. Ve... Bin yalana adanmış taptaze yürekler... Ağıtlarım sanadır, zamanadır, Ve... Sendeki banadır, gülüm!.. Bir bir boyun büker fidanlarım, Dallar tomurcuklanmaz, çiçeklenmez baharlar.. Ve.. Meyve vermez artık ağaçlar.. Bu hasat mevsimidir gülüm!.. Ve... Biçilen yüreklerdir, Aysız gecelerde, Hiç ekilmemiş topraklardan... Ah!.. Yine yangınlarda yüreğim!.. Ah!.. Bu aysız geceler!.. Bu bereketsiz toprak, bu ruhsuz şehir!.. Gülleri hep kokusuz, kokuları gülsüz şehir!.. Ah! O insanları nursuz şehir!.. Biliyorum yangınlarda yüreğin!... Ağıtlarım zamanadır gülüm, feryatlarım sana.. Ve isyanım; sendeki banadır.. Bilirsin; baş eğmişsem, bu yalnızca Rahman' adır.. Ve... Şikayetlerim, asla O' ndan degil, O' nadır.. Yemin olsun ki, zamana, sana ve sendeki bana, Ve... ilk başta Yaradan' a.. Yemin olsun ki; vaat edilen elbet olacak gülüm!.. İşte o gün: Ebâbil Kuşları' nın kanatlarında yürekleriniz, Şehri teslim alacak, Ebrehe' nin ordusundan... Şehri ve zamanı... Ve... Özbenliklerini, nefsin sultasından... Ve bitecek yangınlar gülüm!.. Bitecek ve ateşler gül bahçesine dönecek... İşte o gün, ben olamasam da sende, Bil ki... Şükürlerim Rahman' adır... Ve bu seslenişim, sana ve sendeki bana ve zamanadır... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gülsünüm..Gül Yüzün Hep Gülsün... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 cok tsk,ederim sizleri seviyorum Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 canim cilekim kocaman öpüyorummm Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 ummmmmmmmmmmmmmmmahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.