Φ Siyah_Beyaz Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 Sağlık Bakanı Recep Akdağ, internette yayınlanan ses kaydındaki; “Bir kanun yaparız, deriz ki Eczacılar Birliği, Tabipler Birliği, Diş Hekimler Birliği’nin birlik kanunları iptal edilmiştir, hadi bakayım Danıştay karar alsın da göreyim bakayım!” sözlerini doğruladı. Bloomberg HT’de Gülin Yıldırımkaya’nın sorulanı yanıtlayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, internette yayınlanan ses kaydının kendisine ait olduğunu itiraf etti. Yıldırımkaya’nın konuşmanın başını hatırlatmasının ardından MÜSİAD üyeleriyle ve işadamlarıyla bir yerde sohbet sırasında bu sözleri sarf ettiğini belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Bir kanun yaparız, deriz ki Eczacılar Birliği, Tabipler Birliği, Diş Hekimler Birliği’nin birlik kanunları iptal edilmiştir, hadi bakayım Danıştay karar alsın da göreyim bakayım, hangi kararı alacağını ondan sonra göreyim bakayım" sözlerinin kendisine ait olduğunu itiraf eden Bakan, ses kaydı iddialarıyla ilgili “Muhtemelen bana aittir. Doğrusu bir sohbet esnasında konuşulmuş işler. Ben kendim kaydetmediğim için net olarak bilmiyorum. ” dedi. Bloomberg HT Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2010 Bu dünya Sultan Süleyman a kalmadı. Sizden öncekiler de hiç gitmeyeceklerini sanıyorlardı ama gittiler. Gururlanma padişahım senden büyük ALLAH VAR! saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.