Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

chp lilerin taşlanması gerçekten bir oyun bence bu oyunuda oynayan derin dünya devletidir akpyide iktidara taşıyan bu oluşumdur ve türkiye üzerine büyük oyunlar oynamaktadır bizaman şeriat yanlılarını iktidara getiren bu gizli devlet bundan vaz geçmiş onun yerine ılımlı islam adı altında yeni bir oluşum meydana getirmiştir bu oluşuma toplumu alıştırmaya çalışan yada toplumu yönlendiren derin güç tüm dünyada bu tür oyunlar oynamaktadır.

Gönderi tarihi:

yolsuzlukları bizlere haber veren dürüst, değerli usta Necati Doğru yazmıyor. Son d.feneri ile ilgili bir yazı yazmıştı acaba o nedenle mi yazdırılmıyor? Gazetede bir açıklama yapıldığını da görmedim. Neler oluyor?

saygılar...

Sadece bu bölüm için bir dip not.

Necati Doğru Vatan'da artık yazmıyor, doğrudur. Yakında Gazete Haber Türk'te yazılarına devam edecek, bilginize.

Ama ben asıl Nihat Genç'in ne zaman alınacağını merak ediyorum. Çok geç kaldılar.

Gönderi tarihi:

Ama ben asıl Nihat Genç'in ne zaman alınacağını merak ediyorum. Çok geç kaldılar.

Onu da herhangi bir dalgada alırlar. Geç kaldıkları doğru ama unutmuşlardır.

saygılar...

Gönderi tarihi:

Onu da herhangi bir dalgada alırlar. Geç kaldıkları doğru ama unutmuşlardır.

saygılar...

Ben 332.dalgada bekliyorum, o zamana kadar hatırlayamazlar bu gidişle. Hem 332 de Konya'nın alan kodu :)

İroniye gel vatandaaaaş.

Gönderi tarihi:

Necati Doğru Vatan'da artık yazmıyor, doğrudur. Yakında Gazete Haber Türk'te yazılarına devam edecek

Kendi kendimi tekzip edeyim :) "Gazete Haber Türk" olarak okuduğum ve aktardığım haber asparagas çıktı, bugün Sözcü Gazetesi'ni aldığımda 3.sayfada farkettim durumu.

Necati Doğru, Sözcü'de yazıyor.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

CHP liderinin Van'da taslanmasi olayi örtbas edilmeye calisildi fakat basarili olamadi.AKP ve Fetulahci Emniyetin isbirligi halinde yaptiklari bu eylemde Van Emniyet Müdürlügünün "SAHTE RAPOR"hazirladigi Van'da olayi inceleyen müfettislerce kanitlandi.Olayda görevde olan 47 polis memuru,Emniyetin raporunda yüzün üzerinde polis görev yapti diye gösterilmis.

Partizanligin aynen DP dönemine dönüsmesi olaya cok farkli bir boyut kazandiracaga benziyor.AKP saniyorum giderayak ortaligi iyice karistirmaya calisacaktir.

Simdi anlasiliyor ki neden basbakan CHP icin "SIVAS'TAN ÖTEYE GECEMEZLER"dedi.Demek ki bir bildigi vardi.

saygilarla

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

CHP'ye karsi hazirlanan komplolarin en son örnegi Deniz Baykal'la ilgili ortaya cikarilan kasettir.Ahlaksiz yayinlarla taninan bir internet sitesinde yayinlanan bu görüntüler aninda dinci medya tarafindan yayinlandi.Böyle bir firsat kacirilabilirmiydi.Kendi karilarina kizlarina carsaf ve salvar giydirecek kadar yobazlasmis beyinlerin Baykal'a karsi böyle komplolari kacirmalari düsünülemez.Hele de Baykal'in AKP'nin kendi yargisini yaratma cabalarina karsi durmasi ve anayasa mahkemesine gidecegi bu günlerde din tacirlerinin arayipta bulamadigi ve kendilerine cok yakisan haysiyet cellatligi meslegini icra edebilmelerine yarayan böyle bir kaseti yayinlamalari cok dogaldir.Biz hep diyoruz;kim her agzini actiginda Allah peygamber diyorsa yalancidir inanmayin.Takiye yapiyordur,insanlarin haysiyetleriyle oynayanlarin ne Allah ne de peygamberle isleri olamaz.Bu ülkenin askerine subayina kurucusuna dil uzatanlar ne Allahi ne de peygamberi bilirler.

Sadece bu mu,ayni zamanda Baykal'a 15 Nisan'da yapilacagi ihbar edilmis olan suikast olayi da var.Bugüne kadar bu suikast davasinda kimsenin gözaltina alinmamis olmasida düsündürücüdür.Hatirlayiniz;Bülent Arinc'a suikast düzenlenecek denerek hicbir gercege dayanmadan,subaylar,ascilar göz altina alindi.Kozmik odalara girildi.Arinc icin neredeyse tüm Ordu suclu ilan edilecekti.Kayseri'de milletvekiline bir yumruk atildi;Emniyet Müdürü görevden alindi,Samsun'da Ahmet Türk'e yumruk atildi,Türkiye ayaga kalkti,yakildi yikildi Emniyet Müdürü ve iki sehit polis faturayi ödedi.AKP'ye ve Fetulah'a karsi diye hazirlanan sahte belgelerle onlarca muvazzaf ve emekli subay tutuklandi.Baykal kimdir?Türkiye'nin ana muhalefet partisinin Genel Baskani.Eger Baykal'a karsi yapilanlar iktidari ve yandaslarini rahatsiz etmiyorsa bu komplolarin icinde iktidar ve yandaslarinin oldugu gercegi vardir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

CHP'ye karsi hazirlanan komplolarin en son örnegi Deniz Baykal'la ilgili ortaya cikarilan kasettir.Ahlaksiz yayinlarla taninan bir internet sitesinde yayinlanan bu görüntüler aninda dinci medya tarafindan yayinlandi.Böyle bir firsat kacirilabilirmiydi.Kendi karilarina kizlarina carsaf ve salvar giydirecek kadar yobazlasmis beyinlerin Baykal'a karsi böyle komplolari kacirmalari düsünülemez.Hele de Baykal'in AKP'nin kendi yargisini yaratma cabalarina karsi durmasi ve anayasa mahkemesine gidecegi bu günlerde din tacirlerinin arayipta bulamadigi ve kendilerine cok yakisan haysiyet cellatligi meslegini icra edebilmelerine yarayan böyle bir kaseti yayinlamalari cok dogaldir.Biz hep diyoruz;kim her agzini actiginda Allah peygamber diyorsa yalancidir inanmayin.Takiye yapiyordur,insanlarin haysiyetleriyle oynayanlarin ne Allah ne de peygamberle isleri olamaz.Bu ülkenin askerine subayina kurucusuna dil uzatanlar ne Allahi ne de peygamberi bilirler.

Sadece bu mu,ayni zamanda Baykal'a 15 Nisan'da yapilacagi ihbar edilmis olan suikast olayi da var.Bugüne kadar bu suikast davasinda kimsenin gözaltina alinmamis olmasida düsündürücüdür.Hatirlayiniz;Bülent Arinc'a suikast düzenlenecek denerek hicbir gercege dayanmadan,subaylar,ascilar göz altina alindi.Kozmik odalara girildi.Arinc icin neredeyse tüm Ordu suclu ilan edilecekti.Kayseri'de milletvekiline bir yumruk atildi;Emniyet Müdürü görevden alindi,Samsun'da Ahmet Türk'e yumruk atildi,Türkiye ayaga kalkti,yakildi yikildi Emniyet Müdürü ve iki sehit polis faturayi ödedi.AKP'ye ve Fetulah'a karsi diye hazirlanan sahte belgelerle onlarca muvazzaf ve emekli subay tutuklandi.Baykal kimdir?Türkiye'nin ana muhalefet partisinin Genel Baskani.Eger Baykal'a karsi yapilanlar iktidari ve yandaslarini rahatsiz etmiyorsa bu komplolarin icinde iktidar ve yandaslarinin oldugu gercegi vardir.

saygilarla

Bu kasetin de sekiz yıl önceye ait olduğu söyleniyor.

saygılar...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bu kasetin de sekiz yıl önceye ait olduğu söyleniyor.

saygılar...

Kaset daha cok yeni ve hatta Van'da CHP'nin taslanma olayi ile baslamis bir sürec diyebilirim buna.Profesyonelce hazirlanmis fakat biraz kurnazlik yapilarak öylesine alintilar gibi gösterilmeye calisilmis,tamamen montaj teknigi ile hazirlanmis bir kaset.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Kaset daha cok yeni ve hatta Van'da CHP'nin taslanma olayi ile baslamis bir sürec diyebilirim buna.Profesyonelce hazirlanmis fakat biraz kurnazlik yapilarak öylesine alintilar gibi gösterilmeye calisilmis,tamamen montaj teknigi ile hazirlanmis bir kaset.

saygilarla

Sekiz yıl önce hazırlanmış plan tatbikatlarını darbe planı diye ortaya attıklarına göre herşey mümkündür sayın politika. Ben gazetede görmüştüm o bakımdan.

saygılar...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sekiz yıl önce hazırlanmış plan tatbikatlarını darbe planı diye ortaya attıklarına göre herşey mümkündür sayın politika. Ben gazetede görmüştüm o bakımdan.

saygılar...

Anayasa Mahkemesi eger yapilmak istenen Anayasa degisikligini iptal etmezse iste o zaman Türkiye'de cok önemli ve vahim gelismeler yasanacaktir.Bakin Meclis Baskani Sahin hemen fikir beyan ederek:"Anayasa mahkemesi ancak sekil yönünden inceleyebilir"dedi.Yani bu yasa degisikliklerinin anayasa mahkemesine götürülmesi AKP'yi degil Erdogan ve ortaklarini yani Türkiye'yi sekillendirmek icin üzerlerine misyon alanlari cok cok rahatsiz etmistir.Referandum süresinin Yüksek Secim Kurulu tarafindan 60 degil 120 gün olarak belirlenmis olmasida onlari cok rahatsiz etmis ve Yüksek Secim Kuruluna saldirmislardir.Türkiye cok daha kritik dönemin icine cekilmektedir.Türkiye Cumhuriyetinin bekasi söz konusudur.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Anayasa Mahkemesi eger yapilmak istenen Anayasa degisikligini iptal etmezse iste o zaman Türkiye'de cok önemli ve vahim gelismeler yasanacaktir.Bakin Meclis Baskani Sahin hemen fikir beyan ederek:"Anayasa mahkemesi ancak sekil yönünden inceleyebilir"dedi.Yani bu yasa degisikliklerinin anayasa mahkemesine götürülmesi AKP'yi degil Erdogan ve ortaklarini yani Türkiye'yi sekillendirmek icin üzerlerine misyon alanlari cok cok rahatsiz etmistir.Referandum süresinin Yüksek Secim Kurulu tarafindan 60 degil 120 gün olarak belirlenmis olmasida onlari cok rahatsiz etmis ve Yüksek Secim Kuruluna saldirmislardir.Türkiye cok daha kritik dönemin icine cekilmektedir.Türkiye Cumhuriyetinin bekasi söz konusudur.

saygilarla

Sayın politika, şekil yönünden de incelense, oyların göstere göstere kullanılması, eğer etki altında kalmadan karar alınırsa bu başvurunun kabul edilmesi yani değişikliklerin reddedilmesi gerekir.

saygılar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.