Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 güzel resimler cerenimooo ellerine sağlık Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 arkadaşım resimlerle ilgili bir topic açsak ta hepsini bir araya toplasak ...ne dersiniz..herkes kafasına göre açıyor......özür dilerim ama işine karışmak istemezdim.....benim ki fikir ..düşünce ..yapıcı olabilir belki... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 foroğraflar sadece burda yayınlanıyor zaten buzlu sadece resimleri kategorilere göre yerleştirirsek sorun olmaz sanırım Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 arkadaşım resimlerle ilgili bir topic açsak ta hepsini bir araya toplasak ...ne dersiniz..herkes kafasına göre açıyor......özür dilerim ama işine karışmak istemezdim.....benim ki fikir ..düşünce ..yapıcı olabilir belki... meraba... doğru söylüyorsunda,zaten bu fotograf ve fotograf sanatı başlıgı genel bir başlık...alt kademeler olarakta fotograflar çeşitlerine göre sınıflandırılıyor...yani senin sunduğun fikir gibi...anlamadım tam o açıdan önerini... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 ellerinize sağlıkk Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 BİR GEZDİREN OLSA ŞU İZMİR'İ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.