Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl arkadaşım resimlerle ilgili bir topic açsak ta hepsini bir araya toplasak ...ne dersiniz..herkes kafasına göre açıyor......özür dilerim ama işine karışmak istemezdim.....benim ki fikir ..düşünce ..yapıcı olabilir belki...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl foroğraflar sadece burda yayınlanıyor zaten buzlu sadece resimleri kategorilere göre yerleştirirsek sorun olmaz sanırım
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Yazar arkadaşım resimlerle ilgili bir topic açsak ta hepsini bir araya toplasak ...ne dersiniz..herkes kafasına göre açıyor......özür dilerim ama işine karışmak istemezdim.....benim ki fikir ..düşünce ..yapıcı olabilir belki... meraba... doğru söylüyorsunda,zaten bu fotograf ve fotograf sanatı başlıgı genel bir başlık...alt kademeler olarakta fotograflar çeşitlerine göre sınıflandırılıyor...yani senin sunduğun fikir gibi...anlamadım tam o açıdan önerini...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.