Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba,

Amerikada matematik alaninda doktorasini yapan, doktorasinin son yilinda olan, doktora yaptigi yerde asistanlik ve bir baska universitede hocalik gorevini surduren,Turkiyede ve Amerikada master egitimi ile birlikte 15 yildir matematikle ugrasmis, halen bunalmamis, ama cok tembellesmis, internetde web tasarimi ile ilgilenme gibi bir hastalik edinmis 33 yasina gelmis evli , memleketi Ankara olan, siteyi yogunlugunun icinde firsat buldugunda ziyaret edebilecek yeni uyenizim. Hepinizle tanistigima, yada tranisacagima sanirim memnun olacagim. Belki bazilari soracaktir tostos ne garip bir nick name diye. Kizkardesim cogu konuda yavas olmam sebebiyle bu lakabi takmisti 20 yil once. Sanirim tosba ile karistirdi :) ama onceleri ne kadar kizsamda sonrasinda ismi benimsedim :) alinmadan, kizkardesimin taktigi lakabi gururla kullandim :) Internette sanirim tek tostos benim. Yada ilk tostos diyeyim. smfciler az cok tanir beni. simplemachines forum sistemi icin hoby olarak tema yapardim firsat buldukca. ama artik iki is, ustune doktora egitimine devam etme o hobiye vakit birakmadi.( Iki iste calisma sebebime gelince burada gecimin kolay olmamasi ve ustune Turkiyeye daha onceden almis oldugum bursu geri odemeye calismam. kismet olursa ulkeme geri donecegim, ama burada kendimi daha cok gelistirene kadar bir sure daha kalacagim gibi gorunuyor.) Suan hobi olarak sadece kendime ait youtube un turkcesi olan bir websayfasi ile ugrasiyorum. Sanirim websayfanizin duzenledigi yarismaya katilacagim. :)

Tesekkurler.

Gönderi tarihi:

Merhaba hoşgeldiniz....:)

Gönderi tarihi:

Matematikçilerden hiç haz etmem. Bilgisayarcılardan da. Ben kendi şahsıma siteye gelmiş olmanızdan dolayı memnun değilim. Saygılar sunarım...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.