Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Admin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 merhabalar Saygilar Alıntı
Φ bahane Gönderi tarihi: 21 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2010 Foruma hoş geldiniz Hoş buldum. Teşekkürler. Alıntı
Φ bahane Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 merhabalar Saygilar Teşekkürler. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 hele şu smaylere bak nedir bu smaylerin manaları misafirperver görünme çabaları aklınız sıra sevimlilik yapacaksınız he yeni üyeye yani hoşgeldidn demenizde bile bi sıkkınlık bi bıkkınlık belirtileri var böyle istemsiz isteksiz böyle ne bilim sıradan sırf söylenmiş olsun diye beni kandıramazsınız he bu arada hoşgeldin burda herşey sahte bahane, smayler gülümsemeler bile 3-5 sene sonra jön dediydi dersin ve bana hak vermezsin şaka çünkü tekrar hoşgeldin Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 hele şu smaylere bak nedir bu smaylerin manaları misafirperver görünme çabaları aklınız sıra sevimlilik yapacaksınız he yeni üyeye yani hoşgeldidn demenizde bile bi sıkkınlık bi bıkkınlık belirtileri var böyle istemsiz isteksiz böyle ne bilim sıradan sırf söylenmiş olsun diye beni kandıramazsınız he bu arada hoşgeldin burda herşey sahte bahane, smayler gülümsemeler bile 3-5 sene sonra jön dediydi dersin ve bana hak vermezsin şaka çünkü tekrar hoşgeldin Esprili olmaya çabalasanızda yaklaşımınız bence hiç de hoş olmamış... Şimdi yazacaklarımı sizi kırmak,incitmek ve akıl vermek için yazmadığımı bilmenizi isterim... "Esprinin de bir yeri, üslubu ve düzeyi olmalı" Bu yaklaşımı, yeri, zamanı ve samimiyeti yakaladığımız ölçüde bize yakışanı yapmış ve esprilere gülümseme ve aşırı kaçsa da hoş karşılanma şansını yaratmış oluruz... Saygı ve Sevgilerimle Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 ikide tokat atsaydınız tam olacaktı Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 ikide tokat atsaydınız tam olacaktı Sevgili 'jön' Oysa size amacımın bu olmadığını ifade etmiştim. Alıntı
Φ bahane Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Merhaba hoşgeldiniz... Hoş buldum.Teşekkürler. Alıntı
Φ bahane Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 hele şu smaylere bak nedir bu smaylerin manaları misafirperver görünme çabaları aklınız sıra sevimlilik yapacaksınız he yeni üyeye yani hoşgeldidn demenizde bile bi sıkkınlık bi bıkkınlık belirtileri var böyle istemsiz isteksiz böyle ne bilim sıradan sırf söylenmiş olsun diye beni kandıramazsınız he bu arada hoşgeldin burda herşey sahte bahane, smayler gülümsemeler bile 3-5 sene sonra jön dediydi dersin ve bana hak vermezsin şaka çünkü tekrar hoşgeldin Gerçekten hoş buldum. Siz de bu sahte dünyaya 2006 yılında katılmışsınız Hala buradasınız. Güzel bir karşılamaydı. Teşekkürler. Alıntı
Φ bahane Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 Hoşgeldiniz Teşekkür ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.