Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 15 yıl hele şu smaylere bak nedir bu smaylerin manaları misafirperver görünme çabaları aklınız sıra sevimlilik yapacaksınız he yeni üyeye yani hoşgeldidn demenizde bile bi sıkkınlık bi bıkkınlık belirtileri var böyle istemsiz isteksiz böyle ne bilim sıradan sırf söylenmiş olsun diye beni kandıramazsınız he bu arada hoşgeldin burda herşey sahte bahane, smayler gülümsemeler bile 3-5 sene sonra jön dediydi dersin ve bana hak vermezsin şaka çünkü tekrar hoşgeldin
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 15 yıl hele şu smaylere bak nedir bu smaylerin manaları misafirperver görünme çabaları aklınız sıra sevimlilik yapacaksınız he yeni üyeye yani hoşgeldidn demenizde bile bi sıkkınlık bi bıkkınlık belirtileri var böyle istemsiz isteksiz böyle ne bilim sıradan sırf söylenmiş olsun diye beni kandıramazsınız he bu arada hoşgeldin burda herşey sahte bahane, smayler gülümsemeler bile 3-5 sene sonra jön dediydi dersin ve bana hak vermezsin şaka çünkü tekrar hoşgeldin Esprili olmaya çabalasanızda yaklaşımınız bence hiç de hoş olmamış... Şimdi yazacaklarımı sizi kırmak,incitmek ve akıl vermek için yazmadığımı bilmenizi isterim... "Esprinin de bir yeri, üslubu ve düzeyi olmalı" Bu yaklaşımı, yeri, zamanı ve samimiyeti yakaladığımız ölçüde bize yakışanı yapmış ve esprilere gülümseme ve aşırı kaçsa da hoş karşılanma şansını yaratmış oluruz... Saygı ve Sevgilerimle
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 15 yıl ikide tokat atsaydınız tam olacaktı Sevgili 'jön' Oysa size amacımın bu olmadığını ifade etmiştim.
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 15 yıl Yazar hele şu smaylere bak nedir bu smaylerin manaları misafirperver görünme çabaları aklınız sıra sevimlilik yapacaksınız he yeni üyeye yani hoşgeldidn demenizde bile bi sıkkınlık bi bıkkınlık belirtileri var böyle istemsiz isteksiz böyle ne bilim sıradan sırf söylenmiş olsun diye beni kandıramazsınız he bu arada hoşgeldin burda herşey sahte bahane, smayler gülümsemeler bile 3-5 sene sonra jön dediydi dersin ve bana hak vermezsin şaka çünkü tekrar hoşgeldin Gerçekten hoş buldum. Siz de bu sahte dünyaya 2006 yılında katılmışsınız Hala buradasınız. Güzel bir karşılamaydı. Teşekkürler.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.