Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 EĞLENCE ŞİRKETLERİNDEN BİRİ, KENDİLERİNE GÖNDERİLEN BİR MÜŞTERİ TEŞEKKÜR MEKTUBUNU GEÇENLERDE NEW YORK GAZETELERİNDE REKLAM OLARAK (MÜŞTERİNİN İZNİYLE) YAYIMLADI. KUZEY AMERİKA DENEN ZAVALLI KITANIN ASLINDA NASIL UCUBELER TOPLULUĞU HALİNE GELDİĞİNİN İLGİNÇ Bİ İSPATI... MEDYA,KAPİTALİZM,EKSİK RUHANİYET ÜÇGENİNDE (bu da selametçilerin kurduğu cümlelere benzedi ama başka kelime bulamadım anlatmaya)ŞAFTI KAYMIŞ İNSANLAR TOPLULUĞUNDAN BİRİ, BAKINIZ NELER YUMURTLAMIŞ... BU MEKTUBU OKUDUKTAN SONRA İNANDIĞINIZ HER ŞEYE TEKRAR TEKRAR ŞÜKREDECEKSİNİZ... '' Sırdaşım Yetkili, size sırdaşım diye hitap etmeme müsade edin. Düşündüklerimi, benden gizli kalmış duygularımı şirketinizden başka kimseyle bu denli paylaşmamıştım. Bunun farkına, sizden kiraladığım problemi nasıl yaşadığımı gösteren, evime iznimle yerleştirdiğiniz gizli kameralarla çekilen videoyu seyrederken vardım. İki eski kocamı ve eşcinsel ilişkimdeki sevgilimi canladıran şirketinizin anlayışlı oyuncularıyla, gerçek hayatımda her biriyle ayrı ayrı dönemlerde ayrı yaşadığım sorunları hepsiyle birlikte aynı anda bir yılbaşı sofrası mizanseninde üçünün annesi rolünde bana yaşatmanız, beni o denli etkiledi ki, sayenizde içimde var olduğunu bilmediğim enfantisid ve ensest duygularımı tüm yoğunluğumla yaşadım. Belki intihar duygularımı azıcık daha tahrik edip deşebilirdiniz; ama o da gelecek sefere kalsın. Hizmetinize ödediğim her sent hakkını buldu. sinogoguma mensup aşağıda isimlerini verdiğim iki arkadaşıma benden noel hediyesi olarak ''Hz. İsa'nın çarmıhta çektikleri'' probleminizin 30 dakikalık versiyonunu rica etsem, yollayabilir misiniz? hediyemi American Express kartıma fatura edebilirsiniz. god bless you all. saygılar,,,,,,,,'' NE DİİM? HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ YÜCE RABBİM HEPİNİZE AKIL FİKİR İHSAN EYLEYE........ 1 Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 Ben de gecenlerde, sakalli bir (ilini söylemeyecegim) kasabali vatandasin mekke den dönüsünde; sagir dilsiz olan kendi kizina tecavüzü üzerine oglu tarafindan öldürülüsnün altindaki sosyal cürümenin nedenlerini arastiriyordum. Cok uzaklardan verdiginiz versionu degisik ve insan mantigini zorlayan yazinizdan sonra dünya bir yerinden cürümüyormus meger diye düsünmeye basladim simdi. Not ( bizde de az seyler dönmüyor hani.Ancak ahlakli bir toplum görünümünde ve konusmayan bir toplum oldugumuz icin, binlerce taciz, tecavüz cinayet,ensest iliskisi, el ayak burun kesmeler hasir alti ediliyor töre adina. mezhebi genis uluslar ise bu naneleri aciklamakta sakinca görmüyorlar hepsi bu) Tek bir soru? namus ve töre cinayetine sempati ile bakan, koruyup kollayan ve bu olaylarla dirsek temas icinde olan bir güvenlik teskilati olur mu demokrasilerde? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 tabi bu da bir bakış açısı... aslına bakarsan ben daha farklı bir şeye dikkat çekmek istemiştim... medyanın kapitalist düzenle el ele yapabileceklerinin sınırı kalmamış artık...insanların en diplerine ittikleri bütün duygularını özellikle de id benliklerini çomak sokup dürtüyorlar, üstüne üstlük bunun için şirket kurulmuş ve bunun üzerinden para kazanılılıyor... benim tüylerimi diken diken etti... 1 Alıntı
Φ historian Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 İNSANLARININ SORUNUNUN BİTTİĞİ YERDE EŞŞEKLİKLERİ BAŞLAR KISACASI BU İŞTE:) Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Haklisiniz nazanözkan. Medaynin insan yasamina ne derece girdigi, ve daha cirkini de girdigi yerde neleri kurcaladigini göstermissiniz, üstelik insanlarin kendi istekleriyle bu oyunda gönüllü rol almlari daha da iffetsizce bir davranis. Farkli bicimlerde her ülkede olan bu tip olaylar, demek ki dünyanin topyekün bir cürümeyle basbasa birakildigini gösteriyor. Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 AMERİKAN FİLMLERİNDEKİ TÜRLÜ MANYAKLIKLAR ÜZERİNDEN BİR İKİ YIL GEÇMEDEN TOPLUMLARDA UYGULANIYOR GÖRÜLÜYOR. ESKİ ROMALILARIN ABUKLUKLARININ MODERN VERSİYONLARINI BOL BOL GÖRÜYORUZ ENSEST İLİŞKİLER TOPLUMDA SANILANIN ÇOK ÜZERİNDE GİBİ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.