Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 geçerken uğradım arkadaşlar bir çayınız varsa içip gideyim ben hemen Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Hoşgeldiniz yeni demlendi nasıl içerdiniz ..demli? açık? Alıntı
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Hoşgeldiniz yeni demlendi nasıl içerdiniz ..demli? açık? Tavşan Kanı içelimde uykumuz acılsın size zahmet olmazsa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Hemen gitmeseydiniz... Bir de kahvemizi içseydiniz... Alıntı
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Hemen gitmeseydiniz... Bir de kahvemizi içseydiniz... İlk günden Fazla sıkmak istemedim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 İlk günden Fazla sıkmak istemedim Yok olur mu öyle şey,sıkılmayız biz... Hoş geldiniz... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Hoşgeldiniz çayınızı içip kaçtınız mı yoksa yine bekleriz bunu saymayız kahve ve çayımız herzaman mevcut Alıntı
Φ lenntos Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Bende cay isterim,disarida bir karis kar, - 3 derece, cay olurda icilmezmi bu havada. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 çaylarınız hazır buyrunuz Alıntı
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 çaylarınız hazır buyrunuz Kaç saattir buradayız ama geldik bir gün kaldık 1 yıl gibi oldu kısaca karnımız acıktı ya izmir usulu bayoz haşlanmış yumurta yada simit peynir alalım cayın yanına cok olmuyoruzdur insallah yoksaa kovulacaz bu gidişle Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 aaa aşkolsun kovulmak ne demek başımızın üzerinde yeriniz var Boyozun yerine düştünüz hem o simit değil İzmir usulü gevrek Alıntı
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2010 aaa aşkolsun kovulmak ne demek başımızın üzerinde yeriniz var Boyozun yerine düştünüz hem o simit değil İzmir usulü gevrek izmir e yakın olduğumuz anlaşılmasın demiştim ama neyse gevrek olsun öğleden sonrada foruma karşı çiğdem çitleriz bide o zaman gari :lol: :D Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 aaa aşkolsun kovulmak ne demek başımızın üzerinde yeriniz var Boyozun yerine düştünüz hem o simit değil İzmir usulü gevrek izmir e yakın olduğumuz anlaşılmasın demiştim ama neyse gevrek olsun öğleden sonrada foruma karşı çiğdem çitleriz bide o zaman gari :lol: :D Afiyet olsun Egeli dostlar. Çaya gevreğe ben de geldim. Çaylar da demli görünüyor hani. Bence 'sleepwalker' yaza dalından koparılmış bir sepet bardacık, incir getirir foruma artık... Öyle "gari" deyip geçiştirmekle olmaz diye düşünüyorum. sevgiler hepinize Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Afiyet olsun Egeli dostlar. Çaya gevreğe ben de geldim. Çaylar da demli görünüyor hani. Bence 'sleepwalker' yaza dalından koparılmış bir sepet bardacık, incir getirir foruma artık... Öyle "gari" deyip geçiştirmekle olmaz diye düşünüyorum. sevgiler hepinize Yaza daha çok var,şimdilik kurusuyla da idare edebiliriz incirin,bir de içine ceviz doldururuz... kaç kalori olur ki bitanesi... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Afiyet olsun Egeli dostlar. Çaya gevreğe ben de geldim. Çaylar da demli görünüyor hani. Bence 'sleepwalker' yaza dalından koparılmış bir sepet bardacık, incir getirir foruma artık... Öyle "gari" deyip geçiştirmekle olmaz diye düşünüyorum. sevgiler hepinize çayın yanına salatalık domat doğramadan olur mu? çayıda bir kerelik kupadan içelim bardacığı çok severim Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 izmir e yakın olduğumuz anlaşılmasın demiştim ama neyse gevrek olsun öğleden sonrada foruma karşı çiğdem çitleriz bide o zaman gari :lol: :D öğleden sonra olmayacağım benim çiğdemimi ayırın boyozdan sonra ellerinizi yıkayıp peşkire silebilirsiniz Alıntı
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Arkadaşlar istediğiniz incir ceviz "2in1" olsun formun kapısına tırla yığdım yiyin bakem gari :D :D Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Arkadaşlar istediğiniz incir ceviz "2in1" olsun formun kapısına tırla yığdım yiyin bakem gari anam anam öldüm ben...öldümmm... (olsun ya akşam yemeği yemem gari olur biter ) Alıntı
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 anam anam öldüm ben...öldümmm... (olsun ya akşam yemeği yemem gari olur biter ) Akşam yemek yememek olurmu hiç size ellerimle bakın ne yaptım ayıp yani sizin yapığınız yanında Sarımsaklı yoğurt isteyen varmı :lol: :lol: Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Akşam yemek yememek olurmu hiç size ellerimle bakın ne yaptım ayıp yani sizin yapığınız yanında Sarımsaklı yoğurt isteyen varmı Amannnn nolacaksa olsun gari...yedim gitti onları da Üstüne de bir zeybek oynarız demi... http://www.youtube.com/watch?v=nqTeGeuwbl8 Alıntı
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Amannnn nolacaksa olsun gari...yedim gitti onları da Üstüne de bir zeybek oynarız demi... oynanmaz mı artık bunun ustune yediklerimizi eritmemiz lazım :lol: :lol: Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Soda var mı soda.... :D bizde kalmamışta Alıntı
Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Soda var mı soda.... :D bizde kalmamışta Buyrun size soda limon Afiyet olsun :lol: Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Buyrun size soda limon Afiyet olsun :lol: Allah ne muradınız varsa versin İşe yarar umarım zira nefes alamamaktayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.