Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Onlar benim bişeyim mi oluyor yahu bakınız oyun başlığına Can komşumuzun oğlu, tam bir bonus Şule
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Ali mi saymakla bitmez ha haa.. Amcamın oğlu, babamın halasının oğlu,annemin amcasının oğlu, onun oğlu bunun oğlu ooo çook Salih
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Evimize çok yakın olan, güzel bir yer olup olmadığını merak ettiğimiz ve pasta siparişi hakkında bilgi aldığımız büyükçe pastane,cafe&restoran Yaş pasta istiyorumm Greens
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl ekleme yapacaktım sen cevaplamışsın Komiser.. Hamlet oyununda karakter tabii onu yazacaktım ki gönder dedim Hamletin sevgilisi ve Polonius'un kızı. Polonius süperdi, erken öldü oyunda Deniz, kabusum ama kurtuldum ha haa Gökhan
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl Ortaokuldan bilek güreşinde sadece bana yenildiği için ağlayan çocuk Zeynep
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.