Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 16 yıl ben kelander meşrebim güzel çirkin aramam.. başka bişi bilmiyom :Dtanımıyom da birgül
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 16 yıl Eskiden Senay diye bir sarkici vardi ... Hayat bayram olsayi soyluyordu galiba... Sumbul...
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl Üniversiteden bir arkadaş, anten kablosunun ucuna elektik fişi takıp prize sokunca televizyonunu yakmıştı Mustafa
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl 1997'de Küba'da düzenlenen 14. dünya gençlik festivaline beraber gidip Granma'nın önünde şen şakrak poz verdiğimiz canım arkadaşım. Firdevs
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 16 yıl Arkadasim ... ona daha cok tis tis firdevs diyoruz kendisi s- harfleri soylerken tisladigindan ismini Tis Tis Firdevs takmistim ogunden sonrada Tis Tis Firdevs kaldi Firengiz...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 16 yıl Ilginc Cok ilginc Ahmet diye biriyle tanismadim suana kadar... Turan
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2009 15 yıl Balık iskeletini tarak yapıp masada saçını tarayan arkadaşım ziynet
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.