Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl biricik kankim oluyooooo , tubaaa ((kıızım bn senin nerden ablan oluyom sn bende 3 ay büyüksün)
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl biricik kankim oluyooooo , tubaaa ((kıızım bn senin nerden ablan oluyom sn bende 3 ay büyüksün) prenses kanki bulmuşsun kendine (en azından artık benim kankim deilsin ) hayırlı ossun ben yalnızlıkların adamı gene yalnız kaldık. eet.her zaman yalnızlık beni daha güçlü yapar. boylesi daha iyi.
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl babanın kuzenin halasının kardeşinin kayınbabası bildim mii ((bu arada €L€KTRO_777 sn biraz geç kaldın ya prenses bnim 40 yıllık arkimm ve bizimki forumda diiil hayatın içinde bişii.canım arkim benim seni çoook seviyorummmm)) güliz????
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl tanımıyorum doğrusu........ kankicim ben de seni seviyom peki esra??????
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl tanımıyorum doğrusu........ kankicim ben de seni seviyom peki esra?????? hatırlamak istemiyorum gençağa?
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl ya kankim bilimom desem kızar mısın ya bi yerden çıkarcam amaa walla aklıma gelmediii
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Eski belediye başkanı adayımız Zekiye abimin annesi... nezihe...
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl Tanımam.. Sedef.. kendilerini bizzat çiçek olarak tanırım.... tahsin...
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Tanıdığım Müdür Yardımcısı....... Sefa....... Alla alla ya çok enteresan tanımıyorum oyle birini Saadet
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.