Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Evime yakın bir pastahane (Laf aramızda mükemmel ev poğaçaları yapar..) Adem..
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Evime yakın bir pastahane (Laf aramızda mükemmel ev poğaçaları yapar..) Adem.. hadi al gel de yiyelim.. ben de çay yaparım büyük büyük büyük........ babam Nalan
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl noldu sen daha gitmedin mi poğaça almaya?çay demlendi bile tanımayrum Ganimet
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Bu saate kalmaz ki,yarın sabah kahvaltısına alırız.. Musibetin kızkardeşi.. Orhan..
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl yarın sabah kahvaltısına alırız.. Orhan.. borçlandın unutma :P ortaokul arkadaşım Cİhangir
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Cihaaan sana diyo,girsene.. Fadik.. O girsin ben çıkıyorum artık inanır msıın ben de Fadik yazcaktım,sonra değiştirdim ama tanımıyorum Jale
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl O girsin ben çıkıyorum artık inanır msıın ben de Fadik yazcaktım,sonra değiştirdim ama tanımıyorum Jale İnanmaaaammm.. Tanımam.. Mirime..
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Ninenin inceltilmiş hali.... Nedime... hiç tanımam zeytin abla
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Oda süt bee.. Ege.. Ege canım arkadaşımın canım oğlu... Allah onları asla ayırmasın birbirlerinden... Sude
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Canım arkadaşımın canım yeğeni.Allah onlarıda ayırmasın inşallah.. Kemal Kükrer de sirke.. Hamza..
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Canım arkadaşımın canım yeğeni.Allah onlarıda ayırmasın inşallah.. Kemal Kükrer de sirke.. Hamza.. Hamza abimm bu ya benim... Çok kıskanctır, kardeşiyle beni sokağa göndermezdi... Benden ona neyse artık? Çok takip edildik gençlik dönemimizde ne yapıyoruz falan diye... DOĞA
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.