Zıplanacak içerik

“Ayakkabı fırlatma” Emine Erdoğan'ın da gazetecilerle sohbet ederken “Allah korudu, bomba da olabilirdi”

Featured Replies

Gönderi tarihi:
9958804.jpg

23 Şubat 2010

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Cordoba'da Endülüs döneminden kalan camiden çevirme katedrali ziyareti sırasında kendisini karşılayan bir Türk'ün “Buradan gelişmeleri izliyoruz” demesi üzerine “İyi olacak” karşılığını verdi.

2.5 yıldır Cordoba’da yaşayan Öcal’ın tarım alanında doktora yapan sosyolog Aslı Öcal, Başbakan Erdoğan'a katedralin girişinde ‘Hoşgeldiniz’ dedi. Başbakan Erdoğan, “Buradan gelişmeleri izliyoruz” diyen Öcal’a, “İyi olacak” yanıtını verdi.

Öte yandan, Sevilla’dan Cordoba’ya trenle geçen Başbakan Erdoğan, trende Türk gazetecilerin çektiği “Ayakkabı fırlatma” görüntülerini izledi. Olaydan sonra oldukça gerildiği belirtilen Emine Erdoğan'ın da gazetecilerle sohbet ederken “Allah korudu, bomba da olabilirdi” dediği kaydedildi.

Özgür ALTUNCU/ CORDOBA, (DHA)

Gönderi tarihi:

:lol: Bomba olmadığına, ayakkabı olduğuna göre koruyan filan yok!

Ne yani, şimdi tam bomba atılmışmış, allah koruyunca bomba ayakkabıya mı dönüşmüş?

Ne allah korumuş, ne korumalar. Adam sadece ıskalamış! Bush bile daha atik ve çevik idi yahu! Bizimkinin haberi bile olmadı, neredeyse ıska geçmese aniden allah çarptı sanacaktı! :lol:

Gönderi tarihi:

Kürt sorunu var deyip bu olaylara yol açanlar, kazdıkları kuyuya düşüyorlar. Muhtemelen ayakkabıyı Ergenekoncular veya balyozcular attırmıştır.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kürt sorunu var deyip bu olaylara yol açanlar, kazdıkları kuyuya düşüyorlar. Muhtemelen ayakkabıyı Ergenekoncular veya balyozcular attırmıştır.

Bak bu olabilir. saka degil?

Gönderi tarihi:

:lol: Bomba olmadığına, ayakkabı olduğuna göre koruyan filan yok!

Ne yani, şimdi tam bomba atılmışmış, allah koruyunca bomba ayakkabıya mı dönüşmüş?

Ne allah korumuş, ne korumalar. Adam sadece ıskalamış! Bush bile daha atik ve çevik idi yahu! Bizimkinin haberi bile olmadı, neredeyse ıska geçmese aniden allah çarptı sanacaktı! :lol:

Bizim ki nasil olsa beni koruyan var daha ne bakayim saga sola diye hayal aleminde yürüyordu.Atanda demek ki kötü niyetli degilmiski ayakkabi atti, yoksa bomba bile atardi Basbakana baskalarinin hayatina malolurdu iyiki bomba atmamis.

saygilarla

Gönderi tarihi:

nasil olsa beni koruyan var daha ne bakayim saga sola diye hayal aleminde yürüyordu.

Her ne kadar "ikinci peygamberdir" sözünü söyleyenin ihraç edildiği söyleniyorsa da, kendi gitmiş ama sözleri yine de bilinç altında yer etmiş olabilir...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bizim ki nasil olsa beni koruyan var daha ne bakayim saga sola diye hayal aleminde yürüyordu.Atanda demek ki kötü niyetli degilmiski ayakkabi atti, yoksa bomba bile atardi Basbakana baskalarinin hayatina malolurdu iyiki bomba atmamis.

saygilarla

Suruyeli pkk liymis ickiciymis alkolikmis ben diyorum o dönemde gelenler hep öyledir bir yerlerinden birsey kokar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.