Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Hz Hüseyinin şehit edilişini engellemeyi ... Genç Osman'ın katledilişini.. İlk aklıma gelenler bunlardı.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 şimdi 1000 yaşında olucaz yoksa? bin yılmı yaşıcaz? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Şimdi 1000 küsur yaşında olmuş olsaydın bu zamana dek neleri değiştirmek ihtiyacını hissederdin ? Hangi olaylara müdahale etmek isterdin ? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 israilin kurulmasını engellerdim! osmanlıya bilimin girmesini engelleyen kişilerin kellerini uçururdum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 *Newton'un doğmaması için uğraşırdım Armani abeyyy!.. Ne güzel, o zaman hep uçardık di mi ?.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Başka bir Newton doğardı be İnterlockum..Tarihi kişiler değil aslında.. Kişileri tarih belirler..Gel biz senle barutu icat eden Çinlinin anasını kaçıralım.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 O.k. O zamanda fanındım-militanınmışım armani. abeyim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Lütfen ama ısrar ediyorum ben senin fanınım..Bu arada elimde olsaydı ısıtmalı fan sistemini bulana neden başka bir isim koymadığını sorardım artık kim bulmuşsa .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Sen beni "o nokta" da bloke ettin abey... ozaman (tarih) şu çin-i maçinleri küllüm edek te kökten, hem yecüc-mecüc derdi de biter.. kıyamet filanısı bilem de kopmaz di mi hocam-abiii!.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Yecüc Mecüc Kuranda belirtilmez sevgili talebem.. O yüzden garibim çinlilerin günahını almayalım.. Biz en hayırlı olanını yapalım.. Barutçunun anasını kaçıralım. Bi de hazır kaçırmaya başlamışken iki de deli gömleği ısmarlayalım Terzi Cevat abiye .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Armani abey belirtilmemiş diyosa, ölledir....ölledir!... zihin özürlüsü mintanımı, bana doarkene sarmalamışlar abim.. Zati bilirsin, bi de başımda Muittin belalısı var.. Beni koru arman abim.. çıranımdır..uyarım.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Muhittin... Bu ismi sevdim.. Sende sev İnterim .. Belada olsa Allahtandır de kadere boyun eğ.. Alıntı
Φ alpozan Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 500 Yıl Önce Yaşamış Olsaydım Çaldıran Savaşını Şah İsmail'in kazanmasını sağlardım.Türkmen beyliklerine otonomi verirdim.Anadoluya İranin Kirman bölgesinden sünni Kirmanc Kürtlerinin yerleşmesi böylece önlenmiş olurdu.Yerli Zaza Kürtlerini İrana sürerdim.Balkan halklarını Türkleştirirdim.Türkistandan gelen göçmenlere bedava aş dağıtacak han ve aşevleri kurardım. 600 Yıl Önce Son Karaman Beyinin Osmanlı tarafından idam edilmesini engellerdim.Topraklarını genişletirdim.Osmanlı padişahı ben olsam devşirme sistemini kaldırırdım.Joan Gutenberg'e ulak ve altın gönderip çalışmalarına Osmanlı da devam etmesini isterdim. 400 Yıl Önce Rusların Ukrayna Steplerine ve Türkistana inmesini engellerdim.Altınorda Devletine Batı Türkistandan savaşçılar gönderir.Türkistan steplerinden gidecek olanların yol masraflarını karşılardım. 300 Yıl Önce Devlet teşkilatını reformize eder,ilk öğretimi zorunlu kılardım. 200 yıl Önce Kurulan Uygur devletine yerleşmeciler gönderirdim.Çinlilere karşı İngiliz ve Amerikalılarla antlaşmalar imza ederdim. 95-100 yıl Önce Hazır zo diyenler gitmişken lo diyenlere de bir güzellik yapardım.İrandaki Türklerle Türkiye Kürtlerini nufüs mübadelesine tabi tutardım. 60 yıl Önce Güney Azerbaycan devletini tanır yerleşmeci ve silah gönderirdim.(Ama başta Zaza İnönü olduğu için bunlar gerçek olmadı tabiki.) Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 ben1000 yıl yaşasaydım... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Viyana kapılarından geri dönülmesini engellemek isterdim. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 500 Yıl Önce Yaşamış Olsaydım Çaldıran Savaşını Şah İsmail'in kazanmasını sağlardım.Türkmen beyliklerine otonomi verirdim. 600 Yıl Önce Son Karaman Beyinin Osmanlı tarafından idam edilmesini engellerdim.Topraklarını genişletirdim.Osmanlı padişahı ben olsam devşirme sistemini kaldırırdım.Joan Gutenberg'e ulak ve altın gönderip çalışmalarına Osmanlı da devam etmesini isterdim. gerçekten ilginç... ama bu kısımlara katılmadan geçemicem... bilimsel düşünemicem bu kez...(faraziye yapıyorum işte varmı itirazı olan) Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 o kadar eskiye gitmeye gerek yok Fahriye ile Atatürk'ün evlenemesini sağlardım Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 sikintidan patlardim 500 yil geriye gitseydim herhalde hic bise yok napim okadar eskiye gitmeye dilerini bile bilmem hic bisey deyistirmezdim eyer deyistirseydim belkide bugun ben olmazdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.