Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 15 yıl Doğum günün kutlu olsun Mineu... Güzel yavrun,eşin ile birlikte sağlıkla nice mutlu yaşlara canım...
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 15 yıl Doğum günün kutlu olsun Mineu... Güzel yavrun,eşin ile birlikte sağlıkla nice mutlu yaşlara canım... Çok teşekkür ederim ablacım unutulmamış olmak çok güzel iyi ki doğdun MineU.... Teşekkür ederim adminim
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 15 yıl Doğum günün kutlu olsun minecim. Kuzun ve eşinle birlikte tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 15 yıl NİCE YILLARA SAĞLIKLI, MUTLU OLSUN YAŞAMINIZ SEVDİKLERİNİZLE...
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 15 yıl iyi yıllar iyi yaşlar sağlıklı mutlu ve bol paralı bi ömür diliyorum ablacım
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 15 yıl Doğum günün kutlu olsun minecim. Kuzun ve eşinle birlikte tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle. Tekrar çok teşekkür ederim ablacım NİCE YILLARA SAĞLIKLI, MUTLU OLSUN YAŞAMINIZ SEVDİKLERİNİZLE... Teşekkür ederim sevgili Janset iyi yıllar iyi yaşlar sağlıklı mutlu ve bol paralı bi ömür diliyorum ablacım Canım benim çok teşekkür ederim , Görüşemiyoruz hiç ösledim kıss seni mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun mine =) Ahmet çok teşekkür ederim sana da İyi ki varsınız , hepinizi çok seviyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.