Φ Giovani Dos Santos Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 Merhabalar abilerim ablalarım.Ben 12 yaşındayım 98 doğumluyum.Yaşım küçük ama bu konuyu merak ediyorum.Erken ergenliğe girdiğim için boyum çok uzadı.Şuan boyum 1.72-73.Sakallarım ve bıyıklarımda çıkmaya başladı.Bu yaşta pek belli olmaz ama bende sormak istiyorum.Sizce tipim nasıl.Saygılı yorum yapacağınızı düşündüğüm için sizleri tercih ettim.Yakışıklı / çirkin diye bir kavram yoktur , Allah (C.c) insanları özenerek yaratmıştır bende biliyorum ama malesef günümüz kızlarının %90'ı buna önem veriyor.Yazacağınız yorumlar için önceden ellerinize sağlık.Tekrardan teşekkür ederim. http://img229.yfrog.com/i/adszhfa.jpg/ Alıntı
Φ S&S Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 Merhaba GS'li kardeşim. resimlerine baktım. 12 Yaşında çok yakışıklı bir gençsin şimdi senin kendini beğenmemem normal ergen psikolojisi ama merak etme sana bakmayacak kızda sorun vardır. Ne güzel geçsin bunları düşünme daha bir sürü sorunla karşılaşacak olgunlaşacaksın önemli olan beden değil beyindir. Bunu unutma kızlar serseriler ile gezer ama bir ömür boyu beyefendiler ile olmak ister. Daha yaşıtlarındaki kızlarda da aynı sorunlar var ben güzelmiyim diye toz pembedir hayat o yaşlarda ben 20 yaşındayım en son bana şiir yazdıran biri çıktı ama ne şiir gelde bana sor http://www.turkish-media.com/forum/topic/189866-unutmamak/ tekrar söylüyorum takıntılı olma kardeşim gayet güzelsin derslerine ağırlık ver! Alıntı
Φ Giovani Dos Santos Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2010 Vakit ayirdigin icin cok tesekkurler.Biraz daha yorum bekliyorum. Alıntı
Φ Giovani Dos Santos Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 ilgilenirseniz sevinirim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2010 yeğnim kafana takma, güzelliğin önemsiz olduğunu idrak edebilecek yaştasın. seni de beğenen olur elbet ama mühim olanı senin beğendinin seni beğenmesi.. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2010 Giovani Senden 2 yas buyuk oglum var ama henuz hic agzindan ben yakisiklimiyim yoksa cirkinmiyim sozunu duymadim daha yasin kac simdiden bunlari dusunuyorsun hayatiniz daha yeni basliyor gun gelecek daha nice canlar yakacaksiniz nice canlar sizin caninizi yakacak bunlari simdiden kafaya takipta simdiden bunalimlara girmeyin hayatin tadini cikarin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.