Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Başbakan Erdoğan'a Kral Faysal İslam’a hizmet ödülü

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Başbakan Erdoğan Kral Faysal İslam’a hizmet ödülüne layık görüldü.

Kral Faysal ödülü en önemli uluslararası ödüllerden biri oldu. Hatta bu ödülü alanların çoğu daha sonra Nobel ödülü de aldı. Ödülü kazananların belirlenmesindeki kriterlerin hassasiyeti de biliniyor.

Türkiye Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl Kral Faysal İslam’a hizmet ödülüne layık görüldü. Birçok uzmana göre Erdoğan’ın bu ödülü alması, büyük bir takdiri hak eden, eşsiz bir olaydır.

"Erdoğan yorulmadan çalışıyor, ender görülen bir nezihlikten ve tahammül gücünden besleniyor.’ O günden itibaren bütün bu sıfatlara sahip birinin başarılı olması gerektiğini anladım.

Modern Türkiye tarihini bilenler bu adamın çalıştığı atmosferin zorluğunu, iç ve dış zorlukları anlar. Bütün bu zorluklarla ferasetli bir ilişki kurabildi. Bunlar ise bir Müslüman’ın sıfatlarıdır.

Türkiye, Erdoğan döneminde ekonomik, sosyal ve ahlaki açıdan çok iyi şeyler yaptı. Bütün bunlar İslam’a ve halkına en iyi hizmettir.

Müslümanlar ilk kez rahat nefes aldı.

Müslümanları ilk kez, Erdoğan'ı örnek olarak takip ederken ve rahat bir nefes alırken görüyorum. Müslümanlar bir örneğe muhtaçlar. Birçok sebepten dolayı uzun süre eğilmiş başlarını yükseltiyorlar. İslam’a asıl hizmet budur. İslam budur. Yoldaki bir taşı kaldırmak İslam’a hizmettir.

Erdoğan bu ödülü layıkıyla hak etti. Ve ben, İslam’a hizmetin şekline dair kavramlarımız değişmeye başladığı için çok sevindim.

Katar gazetesi El Şark, 19 Ocak 2010, Arapçadan çeviri: Halil ÇELİK

http://www.ntvmsnbc.com/id/25048610/

Genelde Âlimlere verilen ödül için bu defa Erdoğan seçilmiş. Katar gazetesi El Şark, haberi verirken alıntıda okuduğumuz gibi Erdoğan’ın neden seçildiğini de yorumlamış.

Sayın Erdoğan İslam dünyasında acaba neden bu kadar popüler?.. Ülkesine çok hizmet ettiği için mi?.. ..

" Türkiye, Erdoğan döneminde ekonomik, sosyal ve ahlaki açıdan çok iyi şeyler yaptı. Bütün bunlar İslam’a ve halkına en iyi hizmettir." diye yorum yapmış arkadaş bulunduğu yerden... Davulun sesi uzaktan hoş geliyor herhalde... Onlar açısından İslama hizmeti anladıkta, halkına hizmeti onun anlaması için bu soğukta Ankarada bekleşen işçilerin arasında burada yaşaması gerekiyordu bence...

Gönderi tarihi:

Islama hizmet...!Bunu söyleyen Arap ülkelerinin yazari cizeri,siyasetcisi vs.Bakin burada cok önemli bir ayrinti var.Bu ayrinti,bizi yönetenlerin söyleyemediginin Arap ülkeleri tarafindan ifade edilmesidir.Nedir bu?Bu Türkiye'yi yönetenlerin Laik Türkiye Cumhuriyeti icin degil,din icin calistiklaridir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Yakışır civanım delikanlıya :D

İsrailli bakana van münüt dedi nede olsa üstelik dini siyasete çok güzel alet ediyor hemde bu yolla zengin oluyor... İslam'a hizmette sınır yok yola devam... :P

Gönderi tarihi:

Ben bir yazimda,AKP'lilerin,Basbakan Erdogan'i peygamber olarak ona taptiklarini yazarak görüsümü dile getirmistim.Dün aksam gördük ki benden önce bir baskasi hemde AKP Aydin Il Baskani bu görüsü dile getirmis ve Basbakan Erdogan icin 'IKINCI PEYGAMBER'yakistirmasini yapmis.Bu kisi daha sonra Erdogan'in teklifiyle baska göreve aday gösterilmis ve 'peygamber'lik ortaya cikinca gereken yapilsin talimati vermis.

Bütün bu olanlari gördükten sonra,Araplar'in Türk Basbakanina neden ödül vermek istediklerini daha iyi anliyoruz.Demek ki onlar icinde "PEYGAMBERLIK ZINCIRI"sona ermemistir.

Bazen kendi kendime hep sorarim:Muhakkak ki insanlar bagli olduklari cemiyete,topluma toz kondurmamaya calisir,ama sirasi gelincede herhangi bir yanlisi ifade eder,tepki koyar yani en azindan bu yapilan sey yanlistir diyerek faziletli bir davranis sergilerler.AKP'nin onca milletvekiline bakiyoruz.Bugüne kadar iki üc kisi disinda Basbakanin yanlis yolda oldugunu hicbir AKP milletvekili dile getiremedi.Türkiye'de bunca muhalefet olmasina,onca iddia olmasina ragmen bir tane AKP milletvekilinin cikipta "Ya arkadaslar ya millet biz yanlis yaptik veya yapiyoruz,basbakanimiz haksizdir"tarzi bir yaklasim sergilemedi.Diger partilerde de bu asagi yukari ayni olmasina ragmen o partilerin milletvekilleri biraz daha tutarli fazilet mücadelesi vermislerdir.Örneklerini verebiliriz.AKP icince böyle bir seyin olmamasi AKP'li milletvekillerinin bu körü körüne bagliliklarinin ardinda sanirim 'Evet Erdogan'in peygamber gibi görüldügü'inanci vardir diyorum.Padisah olarak görülüyorsa neden peygamber olarak görülmesin ki?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.