Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2010 Şiirin Öyküsü: Hayat yaşandıgı kadardır.... Ötesi ya hatıralarda bir iz, ya da hayallerde bir umut... ÇOK AMA ÇOK ACIYOR İÇİM ARTIK TÜKENMEK ÜZEREYİM SEVGİSİZ BİR YÜREĞİ SEVMEK YOK EDİYOR GALİBA BENİ ÇOK AMA ÇOK ACIYOR İÇİM BELKİDE ARTIK TÜKENDİM... ASLINDA BEN, TÜKENMEKTEN DE KORKUYORUM BELKİDE O YÜZDENDİR, BELKİDE O YÜZDEN ÇOK ACIYOR İÇİM... BİLİYOR MUSUN? GÖZLERİNE HER BAKIŞIMDA BİR KORKU SARIYOR İÇİMİ YETER ARTIK DEMEKTEN SEVGİYİ GÖREMEYEN GÖZLERDEN VAZGEÇMEKTEN DE KORKUYORUM AMA FARK EDEMİYORSUN… O YÜZDEN, TUTAMAYA ÇEKİNİR OLDUM ELLERİNİ BİLİYORSUN SENİ ÇOK SEVDİM AMA SEVEMEDİM SEVGİSİZLİĞİ BİR TÜRLÜ ANLAYAMIYORSUN… OYSA NE KADAR DA ÇOK İSTEMİŞTİM SEVDALARIN BİR ANLAMI OLMASINI HATIRLIYOR MUSUN? ... *tna « : 20 Mart 2009, 02:46:46 » Alıntı
Φ YaramazMélék Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Süpérsiniz. Çok güzél bir şiir. éllérinizé sağlık.. Alıntı
Φ YaramazMélék Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Biraz duygulandım GécéKuşu yani *tna... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2011 Biraz duygulandım GécéKuşu yani *tna... oh şimdi anlaşıldı... Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 duygusal guzel bir şiir.. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2011 İçim acıyor şu an... Neden bilmiyorum. Bildiğim, seni çok sevdiğim ve kaybetmekten çok korktuğum! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.