Φ mavicocuk Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Bir mahkumun ölüm cezası kuraya bağlanmıştır. Kurayı hazırlayan vezir mahkumun azılı düşmanı olduğu için iki kağıda da ölüm yazacaktır. Onun böyle yapacağını mahkum da bilmektedir. Fakat sultanın yanında veziri itham edememektedir. Mahkum nasıl hareket etmeli ki ölümden kurtulsun? Alıntı
Φ tarlabaşı Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Bir mahkumun ölüm cezası kuraya bağlanmıştır. Kurayı hazırlayan vezir mahkumun azılı düşmanı olduğu için iki kağıda da ölüm yazacaktır. Onun böyle yapacağını mahkum da bilmektedir. Fakat sultanın yanında veziri itham edememektedir. Mahkum nasıl hareket etmeli ki ölümden kurtulsun? sultana çekeceği kağıdın tersini yapmasını söyler sonuçta eğer kağıtlar adaletli olsa birşey değişmez ihtimal yine aynı olur ama tersini yaparsa kağıtların ikisindede ölüm yazacağı için kurtulur Alıntı
Φ mavicocuk Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 hayır yanlış cevap kardeş.. üzgünüm.. Biraz daha Düşün.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Bir mahkumun ölüm cezası kuraya bağlanmıştır. Kurayı hazırlayan vezir mahkumun azılı düşmanı olduğu için iki kağıda da ölüm yazacaktır. Onun böyle yapacağını mahkum da bilmektedir. Fakat sultanın yanında veziri itham edememektedir. Mahkum nasıl hareket etmeli ki ölümden kurtulsun? KURADA SEÇTİĞİ KAĞIDI YUTAR VE KALAN KAĞITTAKİ ÖLÜM YAZISI HAYATINI KURTARIR.(İTİRAF EDİYORUM BU SORUYU DAHA ÖNCEDE CEVAPLAMIŞTIM) Alıntı
Φ mavicocuk Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Doğru cevap Ama yeni geLdiğim için SoruLarın hepsini okumuş değilim.. TebrikLer. Alıntı
Φ tarlabaşı Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Doğru cevap Ama yeni geLdiğim için SoruLarın hepsini okumuş değilim.. TebrikLer. kağıdı yutunca nooluo anlamadım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 kağıdı yutunca nooluo anlamadım yutuyo ki ne çektiği görülmesin yutmazsa diğerine bakılmayabilir. yutunca diğerine bakılır demek ki ölüm yazanı çekmemiş denir . bu soruya ikinci cvptı. yeterince açık oldu heralde Alıntı
Misafir Realist bir danışman Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2016 Böyle bir mantık olamaz senin karşında sultan kağıdı yutarsan yuttuğun için seni öldürür ayrıca kağıdın kimin çekdiği soruda belirtilmemiş sultandan kağıdı başta birinden yazmasını istemesi lazım bu durumda ölüm riski %50 dir , %100 kurtulamaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.