Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2005 20 yıl Admin Kötü Eğitim - Bad Education (2004) La Mala Educación Yönetmen Enrique (Fele Martinez) kendi yaşam öyküsünü anlattığı ve Katolik Okulundaki olaylar zinciri ile bağlantılı olayların kişiliği üzerindeki yansımalarına vurgu yaptığı güzel bir film. Geçmişe gidip gelen çok kaliteli bir film. Seyredin derim... Dosdoğru olanlarla, Homoseksüel olanlar arasındaki bağların ve gidiş gelişlerin öyküsü... Oyuncular: Gael Garcia Bernal, Fele Martinez Yönetmen: Pedro Almodovar Film director Enrique (Fele Martinez) is visited by his childhood Catholic school friend and lover, Ignacio (Gael Garcia Bernal). Ignacio gives Enrique a short story he's written that's a factual account of the molestation he sustained at the hands of their teacher, Father Manolo (Daniel Gimenez Cacho). But as Enrique adapts the story, he uncovers a dangerous web of deceit and revenge in this stark film from Spanish auteur Pedro Almodovar. Starring: Gael Garcia Bernal, Fele Martinez Director: Pedro Almodovar
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2011 14 yıl Çoğu zaman eşcinsel aşkları konu alan filmlerde hep şöyle hissediyorum; Şimdi bu filmdeki bir erkeğin bir erkeğe olan aşkını al, bir erkeğin bir kadına olan aşkı yap. İşte sana sıradan bir romantik komedi filmi ya da duygusal drama... Bu tür filmlerin sıradan bir romantik filme göre tek farkı iki erkeğin ya da iki kadının birbirine duyduğu aşk olmasıdır, o kadar... Ama Almodovar filmlerinde bu durumu asla hissetmiyorum. Almodovar'ın filmlerinde hiçbirini diğeriyle karıştırmaz ve karşılaştırmazsın. Bu film için de bu durum böyleydi hatta diğerlerine göre biraz daha sert bir anlatım konuya hakimdi diyebilirim. Film boyunca karakterlere karşı hissettiğinizi duygular da sürekli değişiyor, sevgi nefrete, nefret sevgiye dönüşüyor. Gerçi bu neredeyse tüm Almodovar filmlerinde söz konusudur. Karakterleriyle Almodovar bizi hep şaşırtır. Film bittiğinde ise damağımızda hoş aynı zamanda mayhoş bir tad bırakır her daim... Bir de bu Gael Garcia Bernal nasıl bir insandır ki erkekken zaten acayip yakışıklı, kadınken son derece güzel ve travestiyken bu kadar çekici olabiliyor... Onu izleyeceğim diye filme konsantre olamadım dersem yalan olmaz, zaten bu yüzden filmi ikinci kez daha izledim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.