Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 California Üniversitesi’nce yapılan araştırmada, sarışın kadınların hırs ve agresiflik konusunda esmer veya kızıl saçlı kadınlara göre önde olduğu görüldü. İngiliz Sunday Times Gazetesi’nin haberine göre, araştırmada farklı fiziksel özelliklere sahip 156 kadın üniversite öğrencisinin davranışı gözlendi. Araştırmanın sonunda olaylar karşısında esmerlerin daha “olumlu” davrandığı görülürken, sarışınların, “savaşa gidelim” havasında oldukları belirlendi. Araştırmada ayrıca, çekici kadınların kontrollerini daha çabuk kaybettiği de görüldü. Uzmanlar, bu etkinin genetik olmadığını vurguluyor. Zira sarışın olmayan, fakat saçlarını sarıya boyatan kadınların da kısa süre sonra agresifleştiği belirlendi. ben yukarıdaki araştırmaya tamamen katılıyorum.. bilmem artık siz ne dersiniz. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Evet bende katılıyorum...Kontrolümü çabuk kaybederim doğrudur.... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Evet bende katılıyorum...Kontrolümü çabuk kaybederim doğrudur.... sen de mi bürütüs demek sarışınsın ama avatarın esmer Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 sen de mi bürütüs demek sarışınsın ama avatarın esmer Yooo ben sarışın değilim,ben araştırmanın sadece beni ilgilendiren kısmını ele aldım... Araştırmada ayrıca, çekici kadınların kontrollerini daha çabuk kaybettiği de görüldü. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Yooo ben sarışın değilim,ben araştırmanın sadece beni ilgilendiren kısmını ele aldım... hımmm öyle olsun çekici bayan Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 hımmm öyle olsun çekici bayan Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Kontrolümü kaybedenlerden değilim ama arada kaçak oluyor )) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Kontrolümü kaybedenlerden değilim ama arada kaçak oluyor )) o kaçak muhabeti bence pek çoğumuzda oluyor Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 O kadar kontrolsüzlük kadı kızında da olur yani ) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2010 sarışın olsunda isterse deli olsun abii ... ya şimdi bunu yazdım latifeden ama..hakkaten son zamanlarda çakma marlyn monre lerde artış var..bende hani sarışınlardan hoşlanan biriyim..bi çok erkekte öyle sanırım..yoksa kız niye hem sarışın olmaya hemde yüzüne marlyn monre beni yapıştırmaya çalışsın ki..lakin tecrübelerim yalnızca sarışın olmak yetmez der..bilmem artık. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.