Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 evet belki inanamazsınz ama gerçek. tıklayın görün. durum nedir gençler ? aralarında tanıdı, akraba olan varsa soyadlarının tarihçesini paylaşsın. soyisimleri buyurun oylayalım. en çılgını kim? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 faforim ramazan ŞABŞAL ve sultan Kaltak anlayamıyorum kim zamanında kabul etmişki bu soy isimleri... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 mümin abaza ya verim oyumu Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Sevgili modernjames; Sen bu adı kendine niçün taktın diyelekten sorarım çocum-evladım... Sürekli bozucu yayınlar yapıcı istasiyoncu fan adayım.. Severim mıcırıkçım.. Duyum boyutu şaşkınım.... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 sevgili 'İNTERLOCK' sen rumuzum merek edesin diye taktım çocum-evladım... fazla derine dalma. eğlenmene bak. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 bence böle soyadları yoktur ya... yani mümkün değil hadi bi kısmını anlarım da geri kalanı ************* bence Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 sevgili 'aysum' ben bilemem ************* mu ama gazete haberin de bunların adliye saraylarına koştuklarını ve bir an önce soyadlarından kurtulmak istediklerini yazıyor. (haberin devamını milliyet arşivden istersen okuyabilirsin). ama gazete haberi belki ************* olabilir.? Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 evet belki inanamazsınz ama gerçek. tıklayın görün. durum nedir gençler ? aralarında tanıdı, akraba olan varsa soyadlarının tarihçesini paylaşsın. soyisimleri buyurun oylayalım. en çılgını kim? eğer bunlar gerçekse ilgic.. benim favorim 'ismail Donsuz. Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 gülfidan gösterir kemal götürür.. ismail donsuz... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Atilla Otuzbiroğulları ... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 gülfidan gösterir kemal götürür.. ismail donsuz... foruma katılımınız için tesekkur ederim.. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 benden de sana başka ilgin soyisimleri. "Kesinlikle uydurma degiller. Turkcell abone kayitlarindan alınmıştır.. Okuyun ve cocuklariniza isim koyarken iyice dusunun." Sehriye PILAV Ahmet Mehmet VELI Hakki KISAADAM Kurtis SISKO Omurlu DOGRUGIDEN Oktay DOLMASEVER Rustu DUZER++++ Gulhanim ELLERGEZER++++ Haci SIRKINTI Yagmur SAGNAK Bora SAGNAK Ari BALCI Petek BALCI Kaymak BAL Cemal MORDALGA Muhterem OGRETMEN Musa PASTIRMA Kadir KILLI Fatih IPTEKESEROGULLARI Ayse DONSUZ++++ Yosma ALVER Selma VEREN Dunya MALIDUZDUR++++ Kibar ZORBA Umit VAR Oznur PALAVRACI Muhlis DUNYADAGULMEZ Fikri FAIZ Satilmis DONEKOGLU Recep DUDUKCU Cebrail GORUR Abdulhalim PIRASA Behcet BECERIR++++ Huriye YEDICOCUKLU Ali AL Guclu KUVVETLI Cetin CEVIZ Sezer YAN Parla YAN Huriye DELERGECER++++ Seyla BOYNUINCEOGLU Kose SICAK Bucak SICAK Tutam SICAK Satilmis DAGDEVIREN Satilmis BOSTAN Gudbettin KUS Sise INCE Efsane CILEK Rahime ISER Halim HARAP Aziz CUBUGUUZUN+++++ Fatma DONUKARA Suleyman PEKYUMURTA ben zaten en beyendiklerime ++ işaretlemesi yaptım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.