Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2010 Şempanzelere özgü bir cenaze töreni Kamerun'da 40 yaşlarında Dorothy adlı bir şempanze ölünce diğer şempanzeler insanlar gibi birbirine sarılıp birbirlerini teselli etmeye çalıştı. - ntvmsnbc: KAMERUN - Bir düzine şempanze sessiz bir şekilde tellerin arkasından arkadaşını son yolculuğuna uğurluyor. Eşine nadir rastlanan bu görüntü Batı Afrika'da Kamerun'da bulunan Sanaga-Yong Şempanze Kurtarma Merkezi'nde gerçekleşti. Dorothy adlı 40 yaşlarındaki şempanze kalp yetmezliğinden ölünce diğer şempanyeler yasa boğuldu. Şempanzeler birbirlerine sarıldı ve birbirlerini insan gibi teselli etti. Bu sırada Dorothy'nin bakıcısı da onu el arabasına bindirip son yolculuğuna hazırladı. Bölgedeki yerel halk, çoğunun ailesi avlanan bu şemqanzelerin bakımına yardım ediyor. Bazen avcılar daha bebek olan şempanzeleri bile annelerinden ayırıp satıyor. Alıntı
Φ üctekerleklibisiklet Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2011 İnanılmaz bişiy ya tüylerim diken diken oldu .. Gerçekten duygulandım Alıntı
Φ ChatTurkey Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2011 Evet, gerçekten ben de duygulandım.. :crying: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.