Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yarin seçim olsa kime oy verirsiniz  

38 üye oy verdi

1. 1. Yarin seçim olsa kime oy verirsiniz

• AKP
      11
    • MHP
      16
    • CHP
      15
    • DYP
      1
    • iP
      1
    • TKP
      4
    • DSP
      0
    • Anap
      5

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Esas konuya dönmek gerekirse AKP için bir dönem daha iktidar görünüyor.Ama bu uzun sürmüyecek.yapılan seçimlerde de eski oy potansiyelini kaybetteği ortaya çıkar.

Seçmen tabanlarına gelince çoğu kısmın popularizme ve başka arayışlarla oy veren kesimden geldiği belli ki bu seçmen tabanı bir zamanlar MHP yi genel seçimlerde 2. parti yapmış.(MHP nin o zamanlar gösterdiği başarıyı bir sonraki seçimde yakalayamamasını NEREYE GİTTİ BU ÜLKÜCÜLER? adlı Ruşen Çakır'ın yazı dizisinde bilgi edinebilirler.güzel bir yazı dizisiydi(gazeteyide yazardım ama reklama girebilir diye yazmıyorum))

CHP'nin ise tabanına baktıgımızda %15 civarında değişen ve sürekli oy veren bir seçmen kitlesinin olduğunu her seçimde görüyoruz.Biraz daha okur yazar bir toplum olsaydık da kazanan partinin popülarizme göre seçilmediğini görseydik.

Gönderi tarihi:

Konuya geri dönüş, başlığın gidişi açısından iyi olmuş ancak ben kimsenin fikrini açıklamak gibi bir misyon yüklenmedim, belirtmek isterim..

Tamamen kendi fikirlerimi herhangi bir "paslaşma" söz konusu olmadan ortaya koydum..

Gönderi tarihi:

bir seçimde oy kullanmamak yapılacak en büyük yanlışlardan biri.özellikle bir partinin görüşünü benimseyenlerin bunu yapması daha da kötü.oy kullanmak hakkımız ve görevimiz.oy kullanmayarak verilen tepkinin açtığı sonuç ortada.MHP meclise giremedi.bu yüzden oy kullanmayarak verilen tepki vatanı istenmeyen yönlere sürükleyebilir.

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

oy kullanın ve akp ye atın en iyi çalışan hükümet

Evet ben şu ana kadar hiç bu kadar iyi çalışan hükümet görmedim. neden biliyor musunuz? Çünkü işlerinde o kadar profesyoneller ki pejmurde gibi canım vatandaşımın gözünü boyayabiliyorlar.. Neden gözleriniz kapalı açın bakın eleştirin, yazın bu sözümü bir yere gün gelecek vay bee akp hükümeti diğer hükümetler gibi yapmadı o kadar sinsi sinsi kazdı ki kuyumuzu hiç farkedememişiz diyeceksiniz...

Gönderi tarihi:

Genç Parti yaşlanmadı ama yaşlanan partiler listede!

Genç Parti!

http://www.bakirkoygazetesi.com/default.as...=14635&nid=1672

Genç Partinin Kurucusu ve söz sahibi cem uzan akp nin korkulu rüyası olmuş olabilir ama ülke bu dolandırıcıya teslim edilemez...

nicin iki dogru kulturu alipta ikisinden guzel seyler uretmiyorsunuzda..kafaniza gore turk kulturu cercevesindeyim diyorsunuz anlamiyorum...TURK kulturunun icinde islam kulturu coktur unutmayin bunu...dahada gelistirmesi varken nicin sadece turk kulturu diyorsunuz?

islamiyeti kabul etmezseniz etmeyebilirsiniz ama sunu unutmayin TURK kelimesini ogrenin ondan sonra yazisin burda...

turk-islam ulkusu hep vardi taa osmanlidan beri..ve hepte yasayacaktir..

VATAN MILLET DIN kavramlari TURKIYE CUMHURIYETInde varoldu varolacakta...

turk-islam ulkusunu yasamak istemeynlerin yeri ya ABD dir..yada AB dir...

TURKIYE Cumhuriyetinde tek kultur vardir oda turk-islam ulkesi begenmeyen dedigim yere (soyu oralarda olanlar) gidebilirler...

BUSHa benden selam soyleyin :D

deyinki TURKLER gelicekler birgun beyaz saraydan iceri o anlar :P

by

tabi tabi battalgazi yi fln da çağırırız o fetih eder beyaz sarayı, türkçülük demek böyle bir şey insanın gözünü boyayabiliyo... Ben derimki: Ölümlere yatarımda baş eğmem zindanlara duvarları kale olsa esir olur yine bana demir kapılar da yanar adın özgürlük oldukça yüreğinde köz oldukça ÖZGÜR TUTSAK oldukça

Gönderi tarihi:

evet bence de AKP hükümeti çok çaLıştı.AB uğruna Kıbrıs'ı verecek kadar, teroristLEri yasayLa saLacak kadar,AB uğruna ERMENİleri kabuL edecek kadar, RUMLARI kabuL edecek kadar vs. cok çaLıştıLAr.....

bu şartLArda AB ye evet demek VATAN HAİNLİĞİDİR...

AB ye ve AKP ye hayır!.

Sonuç oLArak DevLet'in Başına DEVLET geLecek..

Gönderi tarihi:

Bir Milletin tarih sahnesinden silinişinin başlangıcını AKP başlatmıştır. Bu gidişle; yaklaşık 10 yıl sonra Türkiye Cumhuriyetinin yerinde, AB veya ABD kontrolünde en az 4 devletçik olacaktır. Bunların hiç birinde Türk unsuru olmayacaktır. Çünkü toprağını geri satın alacak ne gücü ne de kuvveti kalacaktır.

Gönderi tarihi:

bozkurtlar gelecek ihanet bitecek

e geldiler zaten, zamanında türkiyenin ömrüdne göremdiği krizi gördüğündeo nlarda hükümette değilmiydi. iktidar ortağıyken öcalanı asamaynalar, idamının engellenmesine imza atanalr. muhalefete düşünce aksini söylüyorsa ben samimi bulmam.

Gönderi tarihi:

e geldiler zaten, zamanında türkiyenin ömrüdne göremdiği krizi gördüğündeo nlarda hükümette değilmiydi. iktidar ortağıyken öcalanı asamaynalar, idamının engellenmesine imza atanalr. muhalefete düşünce aksini söylüyorsa ben samimi bulmam.

''cyrano'' ilk kez senle aynı görüşü paylaşıyoruz:) bu memleket bozkurtu gördüde nooldu? bunu yazan arkadaş o dönemde doğru yapılan işleri bi saysın bize bakalım kaça kadar saymayı biliyo onu öğreniriz

(üslübum tamamen şakayla karışık bir biçimdedir.. lütfen alınmayın)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.