Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Baskentte PKK’ya Saygı Durusu!


Gece Yağmuru

Önerilen İletiler

Aslında bu yazının muhattabı sevgili gece yağmuru ama bende özür dileyerek bir iki şey eklemek istiyorum

Bilimselci aşırı milliyetçi demek şövenist demektir benim sana gösterebileceğim ilk şövenist önderimiz Atatürk'tür bakınız"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"bakınız "BİR TÜRK CİHANA BEDELDİR"

milliyetciliğin şekli tarzı falan olmaz milliyetcilik tek bir kavramdır bugün milliyetçiliği savunan herkes aynı ortak fikirle savunur öyle sizin dediğiniz gibi yok demokratik milliyetcilik yok bilmem ne milliyetçiliği yok böyle bişey.Şunu hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayın Atamızın başarılarının sırrı işte burda yatıyor vatan millet sevgisinde o aşkla mücadele etti ve kazandı, ve hiç bir zaman milliyetçiliği belirli kalıplar içinede sokmadı.

Ama yok siz ısrarla vatan,millet sevgisini belirli kalıplar içerisine sokup ülkesini ve milletini seven bizleri yok se( a )milliyetçisisin sen faşistsin yok sen( b )milliyetçisisin sen kafatasçısın dersen ciddi bir yanılgıya düşersin.

Milliyetçiliğin temelinde sevgi vardır vatanını milletini sevmenin diğer bir adıda milliyetçiliktir tıpkı benim gibi tıpkı bu forumdaki diğer bir çok arkadaşım gibi.

sevgiler

 

Suheda arkadaş,

 

Sizin milliyetçilik anlayışınızdan da be bir şey anlamadım.

Atatürke şoven diyorsunuz.

Hitler ve Mussolinin ile ayni kefeye koyuyorsunuz.

 

Sözlüğe şovenin anlamına bakıyorum...

Bağnaz, fanatik,aşırı ulusçu diyor...

Bağnaz, fanatik,aşırı ulusçu bilimde kafatasçı geçiyor.

Ayrıca, şoven Hitler ve Mussolini, o dönemin Alman ve İtalyan kafa

ölçüleri ile milliytçi-Şoven düzeni yürütmüşlerdir...

 

İyi dileklerimle...

 

"Atatürk milliyetçiliği, Türk toplumunun en eski kaynaklarına dek, bütün tarihine uzanmakla birlikte asla bir ırk milliyetçiliği, bir şovenlik değildir. Akıp giden zaman içinde Türk ulusunun, çok eski bir ulus olduğu bilincini uyandırarak ulusal bağları besleyen, geliştiren bir kültür milliyetçiliğidir. Bu milliyetçilikte yurt, Atatürk'ün daha ulusal Kurtuluş Savaşı'na başlarken ulusal antlaşma (Misak-ı Milli) ile sınırları çizilmiş bugünkü Türk yurdudur. O'nun ''Ne mutlu Türküm diyene'' sözü de zaten böyle bir anlama gelir. Kendini Türk bilen, Türk duyan, Türk olmakta övünen ve tarihimize, yurdumuza, ulusumuzun yarınlarına inanan her yurttaşı, Türk kabul eden gerçekçi, insancı bir milliyetçiliktir bu. Amacı da, ulusal sınırlarımız içinde yaşayan Türk halkının kendi öz değerlerini, temel kültürünü, çağdaş uygarlık ilkelerine göre işleyip geliştirmek, onu iç-dış bütün bağlayıcı, engelleyeci öğelerden kurtararak ilerletmek, refaha, mutluluğa, kavuşturmaktır.

*http://www.millidegerlerikorumavakfi.org/uniterdevlet3.html*

 

"Bize milliyetperver derler. Fakat biz öyle milliyetperverleriz ki, bizimle teşrik-i mesai eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların bütün milliyetlerin icabatını tanırız. Bizim milliyetperverligimiz herhalde hodbinane (Benci) ve mağrurane (Övünücü) bir milliyetperverlik değildir."

M.Kemal ATATÜRK

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Gece Yağmuru arkadaş,

 

Güldürmeyin beni...

Bilimselci ve ırkçılık...

Çok komik oluyor bu iki kelime bir arada...

 

Ben milliyetçiliği iki türde irdeliyorum...

Irkçı tür milliyetçilik(kafatasçılığı)

Demokratik milliyetçilik(Atatürk milliyetçiliği)

 

Demokratik milliyetçiliğin de,

evrensel düşünceye paralel olarak,

devletleşmiş yada devletleşmemiş halkların,

kendi milli meseleleri için DEMOKRATİK mücadelesine,

saygı duymalıdır diye düşünüyorum...

 

Ayrıca;

PKK nın demokratik olmayan ırkçı mücadelesini kınıyorum...

 

İyi dileklerimle...

 

burda kimse de kafatası milliyetçiliği yapmıyor zaten... Gazi Mustafa Kemal gibi vatan, bayrak ve millet için ölümü göze almaktan bahsediliyor...

 

Mustafa Kemal kadar milliyetçiyim, onun kadar vatanseverim, onun kadar cesurum ve onun kadar insana değer veririm... (bunu bütün Atatürkçü gençler adına yazdım)

 

çünkü ben Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerdenim, onun yolunda yürüyeceğim, ve hainlere asla göz yummayacağım...

 

kim bu topraklarda etnik eşitizlikten sözedebilir? bu topraklarda bir ihmal sözkonusudur, Türk halkı ihmal edilmiştir... Dürüst anadolu insanı ihmal edilmiştir, çalışanlar, çiftçiler ihmal edilmiştir... anlatabiliyor muyum???

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

doğru senin milliyetçiliğin öbürünün milliyetçiliği körükler..

ama gece yağmurunun da dediği gibi kürtler bir millet değiller, hiçbir zaman olmadılar, olamazlar da, sonradan millet olunmaz...ne doğru düzgün dilleri var, ne sahip oldukları toprakları, ne düşünürleri var ne ekonomileri, afyuonla uyutulmuş militanlar, onlar toprak için ölmeyi bile bilmez....sadece bölücü terör örgütü, bir de bunların silahlarını kimlerden temin ettikleri..

ve kürtlerin hepsi bu örgütü destekliyor değil..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

:excl:Alıntı: :excl:

Her gün ırkçı terör örgütünün saldırısında şehit olan Türk evlatlarının haberleri ve ardından yürekleri sızlatan cenaze törenlerini izliyoruz. Nereye kadar?

 

Afganistan'daki Amerikan askerlerini korumak için bir tugay askeri Afganistan'a gönderen hükümet, Türk Milletine saldıran teröristleri ortadan kaldırmak, inlerini başlarına yıkmak için Kuzey Irak'a asker gönderemiyor? Niçin?

..............................(bu bölümü foruma almıyorum, derin devlet meselesi...) :excl:

Altı yüz bin kişilik ordumuzla, üç yüz bin kişilik polis teşkilatımızla, ırkçı kürtçü terör örgütünün oyuncağı olduk. .......................

 

.......... Biz beklemeye devam ederken, Barzani ve Talabini Türkiye'ye beş milyar dolar nakit para soktular. Ve bu para Kürtçülere ekonomide büyük mevzi kazandırıyor. Türkiye her bakımdan bu ırkçı kürtlerin eline geçiyor. Ordumuz emir bekleyedursun! :excl:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Atatürk'ün gençliğe hitabesini asıl şimdi çok daha iyi anlıyorum... içerden ve dışardan sürekli köşeye sıkıştırılıyoruz... ve şu anda öyle gelişmeler oluyor ki bunları içinize sindirmeniz asla mümkün değil... Türk'ü yok sayıyorlar, Çanakkale harbini hayal ürünü olarak gösteriyorlar, Abd mersin açıklarında üs kurmaya hazırlanıyor, kuzey IRak'ta barzani hain planlarını işletiyor asıl önemsememiz gereken bunlar gelecek günler karanlık gözüküyor 1919 dan çok daha zor günler yaşıyoruz.......bakın İsveç'te neler konuşuluyormuş...

 

ISVEÇ, 10/2 2006 — Türk devleti talan devletidir. Zenginlerin malvarlığı, talana dayanıyor ve tarihi de talanı meşru göstermenin büyük yalanıdır. Bir yerlerden tutarak düzeltmek mümkün değil ve düzeltmek isteyen de yoktur. Büyük talanı çözmeden, ferdi hırsızlıklar ile uğraşmak talan’ın devamından yana olmaktır. Büyük yalanı çözmeden bireysel yalanlar ile uğraşmak yalancılıktır. Ticaret normlarına göre çalışarak zengin olan Türk yoktur, üretim normlarına göre üretim yapıp zengin olan Türk sanayici ve iş sahibi yoktur. Parasız ‘Türk’çe siyaseti yapmak mümkün değil ve Türk siyasi paranın kaynağı ölüm, talan ve hırsızlıktır. Türklüğün temeli olan ‘yurt edinmek’ anlayışı ile uğraşmadan, kimin ne kadar çaldığının hesabını yapmaya kalkışmak ‘Türk’çe dir.

 

İSVEÇ, 1/12 2005 — Komünizmin yayılmasını engellemek amacı ile kurulan devlet zamanla hak iddia eder hale geldi. Görevliler kendilerini bir şey zannetmeğe başladılar. Kendilerini; kendilerine geçici olarak teslim edilen toprakların sahibi görmeğe başladılar. Halbuki ne Türk denilen bir millet, ne Türkiye denilen bir ülke ne de Türkçe denilen bir dil vardı. Her üçü de soğuk savaş ürünüdür, tamamen geçersizdirler ve varlıklarının hiçbir makul gerekçesi yoktur.

 

Türklerin yalan tarihinin temelini oluşturan ‘Kuvvayı Milliye’ hayal ürünüdür. ‘Teşkilatı Mahsusa’nın’ Türk ve Türklük ile hiçbir alakası yok. Teşkilatı Mahsusa bir Çerkez örgütüdür. Nitekim Atatürk ve taraftarları Teşkilatı Mahsusayı kanlı bir şekilde ortadan kaldırdılar. Teşkilatı Mahsusayı bir Osmanlı kalıntısı istihbarat örgütü olarak kabul etsek dahi Türklük ile ilişkisi yok.

İttihad ve Terakki tartışmalıdır. Türklük ile ilişkisi olmadığını Türk ve Türkçüler de kabul ediyor. Kendimizi çok zorlarsak, İttihat ve Terakki; Osmanlı İmpartorluğunun yıkılışını engellemek amacı ile kurulan bit örgüttür diyebiliriz. Almanların örgütün kuruluşundaki rolü ise araştırılmaya değer. Ama örgütün amacı ne olursa olsun, daha sonra tamamen Almanlar’ın hizmetine girmiştir. Almanlar ile İngilizler arasındaki savaşta bir piyon olan İttihad ve Terakki o zamanki Osmanlı denetimindeki toprakları ve kırılmış Osmanlı ordusunu Almanların hizmetine sokmuştur. Türklerin övünç kaynağı Gelibolu ve Çanakkale; Almanlara 2 milyar kuruşa satılan yüzbinlerce insanın cesedi ve kanıdır

 

Kurtuluş Savaşı denilen şey tamamen hayal ürünüdür. Türklerin sonradan uydurdukları hayali savaşların bir kısmını artık resmi türk tarihi de reddediyor. Kim nerde kime karşı savaştı? Yok. Eğer kurtuluş savaşı denilen bir şey varsa o da Kürtlerin Osmanlı ve kalıntılarına karşı savaşıdır, Atatürk ve devamı olan rejime karşı savaşıdır. Türklerin ise ‘Kurtuluş Savaşı’ dedikleri dönemde ne bir savaş örgütü ne de bir sivil örgütü vardır. Türk yok ki örgütü olsun. Kimi Türklerin son zamanlarda dillendirdiği kendiliğinden oluşan guruplar teorisi de temelsizdir. İngiliz ve Fransızlara karşı savaşan kendiliğinden biraraya gelmiş guruplar yok. Türklerin şimdi bu tür yalanları uydurmalarının nedeni tarih değil, şimdiki durumdur. Askerin son yıllarda örgütlediği çetelerin izahıdır.

 

İSVEÇ, 20/3 2006 — Türkler ‘Çanakkale Zaferi’ dedikleri uydurma zaferi kutluyor. Türk masalına göre Osmanlı artığı pejmürde ordu Çanakkale de, o zaman’ın en güçlü ordusu olan İttilaf devletleri ordularını yenmiştir. Oysa hakikat, İttihadçı paşaların, dağılmış Osmanlı sultanlığı’nın kırılmış ordusunu, Almanlara 2 milyar kuruşa satmasıdır. Tam sayı bilinmemesine rağmen, Osmanlı tarafından savaşa sokulan 500 000 üzerinde insanın telefine neden olan bir katliam yaşanmıştır. Savaşa zorla sürülen insanlar kırılıp yok olmuştur. Sonra devşirme ve göçmenler gelip ‘Bu vatan; kara toprağın bağrında sıra dağlar gibi duranlardır’ deyip sağ kalanları da öldürdüler, talan ettileri, sürdüler. ‘Çanakkale zaferi’ masalını, devşirme ve soysuzlar iktidarının, devamının aracı yaptılar. Oysa o zamanki pejmürdelerin torunları hala pejmürde ve sefil ‘Çanakkale Zaferi’ masalını dinliyorlar. Devşirme göçmenler de servetlerine servet katıyor

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Atatürk'ün gençliğe hitabesini asıl şimdi çok daha iyi anlıyorum... içerden ve dışardan sürekli köşeye sıkıştırılıyoruz... ve şu anda öyle gelişmeler oluyor ki bunları içinize sindirmeniz asla mümkün değil... Türk'ü yok sayıyorlar, Çanakkale harbini hayal ürünü olarak gösteriyorlar, Abd mersin açıklarında üs kurmaya hazırlanıyor, kuzey IRak'ta barzani hain planlarını işletiyor asıl önemsememiz gereken bunlar gelecek günler karanlık gözüküyor 1919 dan çok daha zor günler yaşıyoruz.......bakın İsveç'te neler konuşuluyormuş...

.

.

.

Sonra devşirme ve göçmenler gelip ‘Bu vatan; kara toprağın bağrında sıra dağlar gibi duranlardır’ deyip sağ kalanları da öldürdüler, talan ettileri, sürdüler. ‘Çanakkale zaferi’ masalını, devşirme ve soysuzlar iktidarının, devamının aracı yaptılar. Oysa o zamanki pejmürdelerin torunları hala pejmürde ve sefil ‘Çanakkale Zaferi’ masalını dinliyorlar. Devşirme göçmenler de servetlerine servet katıyor [/color]

 

Buyrun işte..İşin kötüsü bunlar yeni Türk nesline empoze edilir, ortada ne Türklük kalır, ne milliyet, ne vatan, ne bayrak..

 

batıda bir lise kitabında Türkiye haritası: Kuzeyi pontus rum, doğu kürdistan, batı yunanistan, güney de gitmiş bize bir ankara ve çevresi kalmış, Türkiye nerde???

 

Görün işte batının kustuğunu..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ölmüşüz de ağlayanımız yok anlaşılan! Ama şu kadarını söyleyeyim.Kürtler,toprak vaadi ile maşa gibi kullanılıyorlar.Yönetimi ele geçirince bu kürtlerin hepsini katledecektir siyonist güçler!

 

 

 

İnanmayın kimsenin kimseyi kullandığı yok;

İnsan düşünmezmi hiç neden bir bakşa etnik gurup değilde sadece kürtler?demekki dünden razılar böyle bir işe,şimdi bana gelecek adamlar yada tüm karadenize (ben Trabzonluyum) diycekler ki"size şu kadar toprak vereceğiz kendinize ait bir diliniz olcak ve bir bayrağınız"bizde buna cevap olarak "aayy ne güzel" diyceğiz öylemi verilecek cevap nedir biliyormusunuz?"defol ben ülkemi,lisanımı,bayrağımı canımdan çok seviyorum ve bu toprakların bölünmez bütünlüğü için hiç düşünmeden canımı ortaya koyarım"aksini kimse demez sadece vatan hainleri söyler bunun aksini.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İngiliz Lordu Atatürk'ün daveti üzerine İstanbul'a gelir.İngiliz Lordu şerefine verilen yemekte,servis yapan TÜRK elindeki tepsiyi devirir.Herkes büyük bir şaşkınlık içinde kalmıştır ve Atatürk'ün ne diyeceği merakla beklenir.

 

Atatürk İngiliz Lorda dönerek:

 

"Halkım herşeyi beceriyorda,bir tek uşaklığı beceremiyor"

 

:D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İngiliz Lordu Atatürk'ün daveti üzerine İstanbul'a gelir.İngiliz Lordu şerefine verilen yemekte,servis yapan TÜRK elindeki tepsiyi devirir.Herkes büyük bir şaşkınlık içinde kalmıştır ve Atatürk'ün ne diyeceği merakla beklenir.

 

Atatürk İngiliz Lorda dönerek:

 

"Halkım herşeyi beceriyorda,bir tek uşaklığı beceremiyor"

 

:D

:clover::clover::clover::clover::clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İngiliz Lordu Atatürk'ün daveti üzerine İstanbul'a gelir.İngiliz Lordu şerefine verilen yemekte,servis yapan TÜRK elindeki tepsiyi devirir.Herkes büyük bir şaşkınlık içinde kalmıştır ve Atatürk'ün ne diyeceği merakla beklenir.

 

Atatürk İngiliz Lorda dönerek:

 

"Halkım herşeyi beceriyorda,bir tek uşaklığı beceremiyor"

 

:D

 

:clover::clover::clover: teşekkürler sardunyam

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.