Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Aşkın Kıyısında (2008) - The Edge of Love

Çok değişik bir aşk filmi. Filmin Türkçe ismi filmi tam yansıtmıyor, aslında şöyle olsaydı daha anlaşılır olurdu: Aşkın sınırları. "Aşkın Kıyısında - The Edge of Love" çok değişik bir aşk öyküsü. Film tam olmasada gerçek bir olayın üstüne kurulmuş ve 1940'lardaki 2. Dünya Savaşı yıllarındaki İngiltereyi anlatıyor. Vera Phillips (Keira Knightley) ilk aşkı olan Dylan'la karşılacak ve eski olaylar yeniden gözünün önünde canlanacaktır. Dylan evli olması pek bir şeyi değiştirmesede Vera'nın William'la tanışması herşeyi altüst edecektir ve William'ın cepheye gönderilmesi ile başlayan bu öykü sizide çok şaşırtacak bir tutkunun öyküsüne dönüşecektir. Filmin senaryosu çok güzel ama oyuncuların çok iyi oynadığını söyleyemem. Aslında Dylan'a haksızlık etmek istemem onun bu yorumun dışında bırakıyorum. İzleyin derim.

Yönetmen: John Maybury

Oyuncular: Keira Knightley, Sienna Miller, Cillian Murphy, Matthew Rhys, Simon Armstrong, Ben Batt, Geoffrey Beevers, Rachel Bell

post-2-1260854161,189_thumb.jpg post-2-1260854168,913_thumb.jpg

Welsh poet Dylan Thomas (Matthew Rhys) is torn between his free-spirited childhood sweetheart, Vera Phillips (Keira Knightley), and his fiery wife, Caitlin MacNamara (Sienna Miller), in this lush, fact-based period drama. Despite their rivalry over Dylan, Vera and Caitlin develop an unlikely friendship, but jealousy enters the picture when Vera marries William Killick (Cillian Murphy) and the threesome becomes a quartet.

Director: John Maybury

Cast: Keira Knightley, Sienna Miller, Cillian Murphy, Matthew Rhys, Simon Armstrong, Ben Batt, Geoffrey Beevers, Rachel Bell

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ben hayatımda oyuncuların bu kadar sigara içtiği bi film daha izlemedim, fabrika bacası gibiydiler mübarekler...:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.