Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2009 Admin Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2009 Devlet Oyunları (2009) - State of Play Oldukça para harcanmış ama sonucu alınamamış bir film diyebilirim. Bana göre kurguda hata yapılmış filmin gidişi ile sonucu arasındaki denge kurulmadığından sonu çok saçma bir şekilde bitirilmiş diyebilirim. Aslında Rusell Crowe fena oynamamış ama film bir bütün olarak iyi çekilmemiş diyebilirim. Boş zamanınız varsa seyredin. Amerikda bir milletvekilinin metresinin ölümü ile başlayan ve derin ilişkilerin ortaya çıkması ve bu milletvekilinin bir gazeteci arkadaşının işe bulaşması ve arkadışa yardım etmesi ile devam eden bu film beklenmedik bir şekilde son bulacaktır. Ben Affleck hiç güzel oynamamış aslında bana göre bu adam geriye doğru gidiyor rol yapma yeteneği iyice zayıflıyor gibime geldi.... Yönetmen: Kevin MacDonald Oyuncular: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Robin Wright Penn, Jason Bateman, Helen Mirren, Jeff Daniels, Harry J. Lennix, Wendy Makkena, Rob Benedict, Katy Mixon When his mistress is found dead, Congressman Stephen Collins (Ben Affleck) tries desperately to protect his name and career. As journalists Cal (Russell Crowe) and Della (Rachel McAdams) investigate further, they uncover an intricate web of lies that stretches to the highest levels of power. Based on the critically acclaimed BBC miniseries, this intriguing political thriller co-stars Helen Mirren, Robin Wright Penn and Jason Bateman. Director: Kevin MacDonald Cast: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Robin Wright Penn, Jason Bateman, Helen Mirren, Jeff Daniels, Harry J. Lennix, Wendy Makkena, Rob Benedict, Katy Mixon Alıntı
Φ Felicie Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Durust olmak gerekirse ben bu filmden hic birsey anlamadim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Fragman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.