Φ erdincxxx Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 kameranın önüne geçip, görüntülerle konuşacak üretilen taklit türk sinemasının karşısında duracak, her türlü sıkıntıya katlanarak, sabrederek, hayallerine ve fikirlerine inanarak yola devam edecek oyuncu arıyorum. psikolojik gerilim üzerine yazılan senaryonun derin bir film olacağını belirtmekte yarar var. Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 oyuncu olmak, sana bir e-mail göndermekle olmamalı.. madem öyle, neden sen çevrendeki kişilere sormadın da internetten arıyorsun? Alıntı
Φ erdincxxx Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 arkadaşım benim için oyuncu demek en ünlü şirketlerde başrol oynamak değil bugün başrol oynayanlar oyuncu değil hepsi manken insanlar bunları izlemek zorunda olduğu için izliyor benim için oyuncu her yerde olabilir kendinin farkında olmayan yüzbinlerce oyuncu var. ben çekeceğim filmde oyunculuğunu farkettirmeyen oyuncu arıyorum. ilgilenenlerin mesajını bekliyorum Alıntı
Φ ihsan bengier Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 en azından manken degilim seninle çalışa biliriz Alıntı
Φ erdincxxx Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 tabiki ciddi anlamda filmde oynamak istiyen herkese kapımız açık bu arada çekeceğimiz film kısa film olacak yani uzun metrajlıdan önce kısasını çekecez yalnız filmin bütçesi 4000 doları bulduğu için oyunculara herhangibir ücret ödeyemicez bunu bilmenizde yarar var film ankarada çekilecek ankaradaki arkadaşların mailini veya ankaraya gelebilecek arkadaşların mailini bekliyorum... Alıntı
Φ ihsan bengier Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 ben zaten ankarada yasıyorum 16 martta devlet operasında guguk kuşu isimli oyunda olacagım saat 20 de kullanıcı ismimi kapıda bilet kesenlere söyle orada görüselim . Alıntı
Φ erdincxxx Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 ihsan ben şu anda kıbrıstayım senaryoyla ilgili çalışmalarım var burda. 16 martta gelemem ama geldiğim zaman haberleşelim. zaten bu aralar bir ayagım ankarada bir ayagım kıbrısta.ankarada olmana sevindim. nisanın sonu gibi ankaraya gelcem bütün oyuncu arkadaşları biraraya toplayıp herhangibi yerde projeyi açıklamayı düşünüyorum. kendine iyi bak... hoşçakal... Alıntı
Φ sacramentis Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 bu ülkede sanatla uğraşan herkesi tebrik ederim ben ... bravo hafız... Alıntı
Φ merve54 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 kutlama şeklin çok hoşuma gitti BRAVO HAFIZ güzel Türkçe. filmle ilgili ayrıntı veremezmisiniz? çekimler ne zaman mesela??? Alıntı
Φ cemsah Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 oyunculuk becerime güveniyor ve düşünüyorum bilginize... Alıntı
Φ dolcemanken Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 kameranın önüne geçip, görüntülerle konuşacak üretilen taklit türk sinemasının karşısında duracak, her türlü sıkıntıya katlanarak, sabrederek, hayallerine ve fikirlerine inanarak yola devam edecek oyuncu arıyorum. psikolojik gerilim üzerine yazılan senaryonun derin bir film olacağını belirtmekte yarar var. merhabalar ben murat manisadan daha önce izmirde mankenlik eğitimi aldım ve sertifikam var şimdi oyunculuk yapmak istiyorum bunu hem hobi hemde meslek yapmak istiyorum zaten benm için büyük bir hobi ama bunu meslek edinmek istiyorum kendime oldukça güveniyorum erdinc bey sizden haber bekliyorum Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Hocam nasıl bir film olacak bu yaa. XXX falan yazıyo orda, bak tırsmasın insanlar Burada olup biten bazı şeylere bayılıyorum gerçekten Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 desene bende boşuna iş arıyorum rejisör ün odasında badana boya işi varsa yapabilirim... acaba film ne halde 2 sene olmuş psikoljik gerilim...hemen gelirim Alıntı
Φ şovmen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 beyler bu filmde bende oynamak istiyorum kendime güveniyorum ve rolümü çokiyi yaparım ister komik ister mafya rolünde bile oynarım iskenderin bile taklidini yaparım bana geri dönmenizde ricada bulunuyorum Alıntı
Φ kötü rol Gönderi tarihi: 15 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2010 oyuncu olmak, sana bir e-mail göndermekle olmamalı.. madem öyle, neden sen çevrendeki kişilere sormadın da internetten arıyorsun? ben kötü rol oynamayı severim bu beni hep hayalim siziden birican oynamak istiyorum Alıntı
Φ kötü rol Gönderi tarihi: 15 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2010 siz den rıcam beni oyun da oynatın Alıntı
Misafir Cemo Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2015 (düzenlenmiş) Hemen oynarim herrolde Tarih: 28 Aralık , 2015 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar.... Alıntı
Misafir Mazlum Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2016 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2016 (düzenlenmiş) Ben aradığınız kisi olmak istiyorum Tarih: 1 Şubat , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar.... Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2016 Merhaba ben oynamak istiyorum eger bu sansi bana veririrseniz sevinirim Alıntı
Misafir dil yarası Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2016 (düzenlenmiş) Sayin ajaslar bende filmlerdr oynamak idizilerde reklamlarda ne olursa plsun dublpr kotu macera her seyden olur Tarih: 20 Ekim , 2016 Düzenleyen: Admin Üye olmadığınız için size ulaşamazlar.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.