Φ su1974 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Hosbulduk canim Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Selam hos bir site . Hoş geldin sevgili "Su"... Yararlı ve aktif paylaşımlarınla foruma renk katman dilekleriyle... Alıntı
Φ su1974 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 tesekkürler dileklerini dikkate alicam Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Hosbulduk canim Az önce gördüm burasını, emin değilim fakat icimden bir ses... evet evet düşündüğün diyor Alıntı
Φ su1974 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Sagolun Hosbulduk valla epey keyifli olacagina inaniyorum Alıntı
Φ su1974 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 hoşgeldiniz Hosgördüm canim sagol Alıntı
Φ su1974 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Az önce gördüm burasını, emin değilim fakat icimden bir ses... evet evet düşündüğün diyor evet evet icindeki ses dogru söylüyor Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 ama bazen icimden gelen ses çok ince geliyor.. yanlış duyabiliyorum yani.. sonucta ... ben ne söyledim, sen ne anladın, diyor bana O yüzden, bir sorum var sana... beraber denizler de..... yüzdükmü ve beraber bir müzeyi ziyaret etik mi dur müze değil di, kilisey di... Alıntı
Φ su1974 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Müze anlaminda kiliseye beraber gitmis olabiliriz ama nerede ve hangisine denizlerde yüzmek dersen ben denize girmeyeli epey zaman gecti . tahminimce bir karisiklik oldu,ama yinede icinden gelen sese kulak ver bence zararli cikmazsin Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Gördün mü bak içimde ki ses ne demiş, ben ne anlamışşım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.